INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TOTTENHAM

Daily Mirror dă de pămînt cu Vlad Chiricheș: ”Cel mai rău dintre transferurile lui Tottenham în 2013”

Articol de - Publicat joi, 09 iulie 2015 00:00

Spurs tocmai l-a adus pe postul ex-stelistului, fundaș central, pe belgianul Alderweireld de la Atletico: ”Chiricheș trebuie să plece!”

Vlad Chiricheș încă este jucătorul lui Tottenham. Dar și clubul, și presa engleză i-au pus deja cruce apărătorului central adus în 2013 de la Steaua. Spurs tocmai l-au achiziționat pe postul său pe Toby Alderweireld (Atletico). Iar tabloidul Daily Mirror s-a lansat într-o adevărată ofensivă împotriva lui Chiricheș, pe care-l consideră "cel mai rău dintre cele 7 transferuri făcute de Tottenham în 2013".

"Românul s-a chinuit să iasă în evidență pe White Hart Lane, fiind mutat pe atîtea posturi încît fanii ar avea probleme să-i definească poziția ideală", scrie Mirror, al cărui verdict e de-a dreptul umilitor: "Un fundaș slab, încet și pierdut în spațiu, Chiricheș trebuie să plece de la Tottenham. Cît mai curînd!".

27 de meciuridin 76 posibile și un gol a bifat "tricolorul" în două sezoane de Premier League

8.500.000 €a plătit Tottenham în 2013 pentru a-l lua pe Chiricheș de la Steaua

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
864670430247166
Cornaciu Raul  •  09 Iulie 2015, 14:08

Alex nu il mai tot lauda, ca si dupa accidentare a gresit 4 meciuri la rand si a luat Totenham gol, cu Besiktas l-a bagat si a comis-o.

yoalexander
yoalexander  •  09 Iulie 2015, 12:18

Sigur cel mai slab? In primul sezon a fost foarte laudat. Caderea a venit dupa o accidentare. Cel mai slab nu a fost, dar a fost cel mai defavorizat. Talent are cu siguranta, a si confirmat intr-o anumita masura, dar are nevoie de multe meciuri in picioare ca sa-si recapete forma si atunci cand s-a putut, au fost preferati altii mai slabi. Avem jucatori talentati, de exemplu Nica de la Cesena (parca), Chiriches, Maxim, dar trebuie jucati...

marioa
marioa  •  09 Iulie 2015, 10:29
Postat de tandd pe 09 Iulie 2015, 10:22

la nivelul nationalei am intrt in top 10)))))))

Atunci sa il transfere la nationala daca nu prinde pe ultima suta de metri o faimoasa echipa din China!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close