INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LIGA CAMPIONILOR ASIEI

Ce a făcut echipa lui Dan Petrescu la debutul în 2024 » Primele reacții ale antrenorului

Dan Petrescu
Dan Petrescu

Articol de - Publicat miercuri, 14 februarie 2024 15:49 / Actualizat miercuri, 14 februarie 2024 16:54

Jeonbuk Hyundai Motors, echipa pregătită de Dan Petrescu, a învins-o cu 2-0 pe Pohang Steelers în prima manșă a „optimilor” Ligii Campionilor Asiei.

Dan Petrescu deschide anul competițional 2024 cu o victorie importantă. Echipa pregătită de tehnicianul român, Jeonbuk Hyundai Motors, a dispus cu 2-0 de Pohang Steelers, miercuri, în optimile de finală ale Ligii Campionilor Asiei.

Scenariu absurd
editorial
Scenariu absurd

Un rezultat stabilit prin reușitele lui Hernandes (17) și Hyun-Beom Ahn (64), ce-i conferă lui Jeonbuk statut de favorită înaintea returului programat pe 20 februarie, de la ora 12:00.

Ce a spus Dan Petrescu la finalul partidei

La finalul partidei, meci în care n-a contat pe Nana Boateng, adus în iulie trecut de la CFR Cluj, „Bursucul” a vorbit despre evoluția echipei și despre impactul pe care victoria îl va avea asupra suporterilor și a jucătorilor.

„Sunt mulțumit de rezultat și de jocul echipei. Am avut o evoluție bună în prima repriză. În partea a doua, adversarul a atacat și a dictat ritmul meciului în mai multe rânduri.

Este dezamăgitor că am avut un jucător accidentat. Mă voi pregăti bine pentru a obține rezultate bune și pentru a trece în sferturile de finală.

Victoria de astăzi va avea un impact pozitiv asupra suporterilor și a jucătorilor. Atmosfera de la echipă se va îmbunătăți cu siguranță. Vom munci mai mult pentru a ne transforma într-o echipă bună”, a spus Petrescu, citat de orangesport.ro.

În campionat, Dan Petrescu ia startul pe 1 martie, contra lui Daejeon Hana

În faza grupelor, disputată în perioada septembrie - decembrie 2023, Jeonbuk Hyundai Motors bifase patru victorii și două eșecuri. În noua ediție de campionat va debuta pe 1 martie, acasă, împotriva lui Daejeon Hana.

Echipa antrenată de Dan Petrescu a încheiat trecuta ediție pe locul 4, cu 49 de puncte, la 18 distanță de campioana Ulsan Hyundai. Bilanț: 14 victorii, 7 remize, 12 eșecuri.

Match Quiz Manchester City - Chelsea

Ești expert în Premier League? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Manchester City - Chelsea și ia-ne premiile!

VIDEO. Dan Petrescu, discurs aplaudat în picioare în Coreea de Sud

Mai puteți citi: 

Gaziantep s-a convins de Drăguș » Se repetă povestea cu Maxim! + Un singur motiv de îngrijorare

Englezii se tem că președintele UEFA se va răzbuna pe Manchester City! » Ce l-a înfuriat pe Ceferin

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
sughibughi
sughibughi  •  14 Februarie 2024, 17:03

Cu SuperDan antrenor CFR era pe primul loc acum

Vezi toate comentariile (1)
Comentează