INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  HERCULES ALICANTE

Dănciulescu: "Am ajuns în Primera, cred că e un campionat bunicel" :D

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 iunie 2010 00:00

Atacantul lui Hercules Alicante, Ionel Dănciulescu, vorbeşte despre performanţa reuşită de formaţia antrenată de Esteban Vigo şi spune că îşi doreşte să rămînă cel puţin încă un sezon la gruparea promovată în Primera Division.

"E bine că am ajuns să joc şi eu în Primera, e un campionat binicel, aşa cred. Sper să mai evoluez cel puţin un sezon la Hercules, vreau să fiu sănătos şi să le dau oamenilor de aici satisfacţii. A fost sărbătoare în oraş, lumea nu prea a dormit, cred că va fi sărbătoare la fiecare meci pe care îl vom disputa în Primera Division.

Vreau o vacanţă, voi veni în ţară să stau alături de familie şi sper să fiu în cea mai bună formă la startul stagiunii viitoare", a spus Dănciulescu la Contraatac, pe GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
salaaurel
salaaurel  •  08 Iulie 2010, 17:15

Nu-l condamnati acesta e nivelul lui de pregatire,atata poate olteanul

cipdogus
cipdogus  •  21 Iunie 2010, 08:40

@draku nu, baiete, Danciu nu era drogat, Danciu era MODEST cum a fost intotdeauna, mereu si-a minimalizat realizarile, un profesionalist! Felicitari, Danciule, si nu uita: esti caine pana la moarte!

marian_u
marian_u  •  20 Iunie 2010, 18:54

I-a explodat roata lu' unu, e panica-n RSA, panica s-a extins si-n afara granitelor, a ajuns in Egipt... Conform trimisilor gesepe in noaptea asta este posibil sa ajunga si in Europa... Nea Ovidiu, care era la masa va transmite in direct un , stati langa ei....

Vezi toate comentariile (5)
Comentează