INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AMICAL

De la revoluția maghiară la bătaia italiană » Mircea Lucescu a vrut să-și scoată echipa de pe teren

Fred sare să-l apere pe Alex Teixeira și intră la mijloc
Fred sare să-l apere pe Alex Teixeira și intră la mijloc

Articol de - Publicat sambata, 05 septembrie 2015 00:00

Antrenorul român, care susține că Șahtior e în situația lui Honved din 1956, nevoită să joace peste tot, s-a înfuriat după faulturile dure suferite de Alex Teixeira și eliminarea lui Fred.

Obligat de situația politică din Ucraina să joace prin străini, Mircea Lucescu a dat o fugă în Italia pentru două amicale cu Șahtior, profitînd de pauza de preliminarii. Doar că amical n-a fost deloc meciul de joi seară cu Carpi.

Parcă prevestea Il Luce scenariul beligerant prin declarațiile făcute: "Va fi foarte greu în Ligă. Nu sîntem o echipă cu fani, jucăm peste tot, fără un stadion fix, ca să apărăm blazonul internațional. Situația îmi amintește de Honvedul revoluției maghiare din 1956".

"Tutti a casa!"

După pauză, antrenorul român a vrut să scoată echipa de pe teren. "Tutti a casa!", a țipat special pentru a fi auzit de spectatori. Îl înfuriaseră faulturile dure ale lui Marrone și Spolli la Alex Teixeira și că Fred primise "roșu" în încăierarea iscată.

Lucescu și plecase spre vestiare, dar a fost întors de jucătorii lui Carpi și de decizia arbitrului de a-i permite înlocuirea lui Fred cu Azevedo. Meciul s-a reluat după 5 minute și gazdele au întors rezultatul, cîștigînd cu 2-1, prin "dubla" lui Lasagna.

"Fără showul lui Lucescu, amicalul de pe «Cabassi» ar fi trecut aproape neobservat. Antrenorul român a fost protagonistul serii, pierzîndu-și cumpătul"
Gazzetta dello Sport, ziar italian

"În grupele Ligii, vom juca de două ori împotriva lui Ibrahimovici. De ce? Pentru că e jucător la PSG și acționar la Malmo"
Mircea Lucescu, antrenor Șahtior

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  05 Septembrie 2015, 10:06

aiureli.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează