INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

VIDEO Dennis Man, gol de senzație în Cupa Italiei » Parma s-a calificat fără emoții în turul 3 + Cât a evoluat Valentin Mihăilă

Extrema dreapta Dennis Man (24 de ani) a înscris un gol în victoria obținută de Parma pe terenul lui Bari, scor 3-0, într-o partidă din turul 2 din Cupa Italiei. 
Foto: Imago
Extrema dreapta Dennis Man (24 de ani) a înscris un gol în victoria obținută de Parma pe terenul lui Bari, scor 3-0, într-o partidă din turul 2 din Cupa Italiei. Foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 12 august 2023 23:13 / Actualizat sambata, 12 august 2023 23:27

Extrema dreapta Dennis Man (24 de ani) a înscris un gol în victoria obținută de Parma pe terenul lui Bari, scor 3-0, într-o partidă din turul 2 din Cupa Italiei. 

  • Valentin Mihăilă a început meciul de pe banca de rezerve. A fost introdus pe teren în minutul 77, în locul lui Bonny

Dennis Man a marcat unul dintre cele mai frumoase goluri ale carierei în victoria obținută de Parma pe terenul lui Bari, în Cupa Italiei. Fostul jucător de la FCSB a închis tabela în minutul 75, cu o execuție de finețe. 

Cristiano Ronaldo s-a accidentat în finala cu Al Hilal și a izbucnit în lacrimi » Portughezul ar putea rata startul noului sezon de campionat
AL HILAL - AL NASSR 1-2
Cristiano Ronaldo s-a accidentat în finala cu Al Hilal și a izbucnit în lacrimi » Portughezul ar putea rata startul noului sezon de campionat

VIDEO. Dennis Man a marcat în victoria obținută de Parma la Bari, în Cupa Italiei

„Cruciații” au deschis scorul în minutul 8, prin Adrian Benedyczak. În urma unei lovituri de colț, balonul a fost respins de defensiva lui Bari până la picioarele polonezului.. Acesta nu a iertat. L-a „executat” pe Pierluigi Frattali cu un șut cu piciorul stâng, de la 12 metri. 

Parma și-a dublat avantajul în minutul 34, prin francezul Ange-Yoan Bonny. La capătul unui contraatac fulger, mingea a ajuns la fotbalistul din Hexagon, care l-a învins pe goalkeeper-ul gazdelor cu un șut plasat, la colțul lung. 

Spaniolul Adrian Bernabe a ratat șansa de a marca golul 3 pentru Parma. Ibericul a trimis în bară, în minutul 72. Scorul final l-a stabilit Dennis Man, 3 minute mai târziu. 

La capătul unei combinații la marginea careului, Man a decis să-i paseze lui Ansaldi, în banda stângă. Argentinianul a intrat în careu și a centrat pe jos.

Românul a reluat spectaculos, cu călcâiul, fără replică pentru portarul lui Bari, și a tranșat soarta partidei. 

În turul 3, Parma o va înfrunta pe câștigătoarea meciului dintre Lecce și Como

Citește și: 

Cristiano Ronaldo a cucerit primul trofeu cu Al Nassr » Prestație magistrală în finala cu vedetele Koulibaly, Milinkovic-Savic sau Ruben Neves

Ianis Hagi, din nou rezervă la Rangers » Vicecampioana s-a impus categoric în runda secundă din Scoția

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
contrabas3
contrabas3  •  12 August 2023, 23:43

Oh… wow… golul e superb!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează