INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE B

Dennis Man și sursa sa de putere » Cine este omul din spatele golgheterului Parmei

Dennis Man / Foto: Imago Images
Dennis Man / Foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 21 februarie 2024 07:54 / Actualizat miercuri, 21 februarie 2024 07:54

Dennis Man (25 de ani) are un sezon excelent la Parma atât în plan individual, cât și în privința rezultatelor echipei. Internaționalul român este unul dintre cei mai buni jucători din Serie B, iar „cruciații” conduc fără emoții clasamentul. O publicație apropiată de club a vorbit despre rolul-cheie pe care îl are tatăl lui Dennis în ascensiunea fotbalistului.

Adus la finalul lunii ianuarie din 2021 de la FCSB pentru 11 milioane de euro, Dennis Man demonstrează după un început ezitant că nu a fost în niciun caz o risipă. Fostul golgheter al roș-albaștrilor a marcat 10 goluri și a oferit 5 pase de gol pentru Parma în 21 de meciuri din Serie B, unde echipa sa este lider fără emoții, cu 54 de puncte după 25 de etape. Cremonese, locul 2, are 46 de puncte.

Cea mai neașteptată despărțire din Superliga, comentată cu umor la EURO GSP: „Este știrea secolului în fotbal, peste Mbappe la Real Madrid!”
DESPĂRȚIRE
Cea mai neașteptată despărțire din Superliga, comentată cu umor la EURO GSP: „Este știrea secolului în fotbal, peste Mbappe la Real Madrid!”

Tatăl fotbalistului, omul din spatele lui Dennis Man

Dennis Man se află inclusiv în lupta pentru titlul de golgheter în al doilea eșalon al fotbalului italian. Joel Pohjanpalo (Venezia) este lider în ierarhie cu 13 goluri. Cristian Man, tatăl lui Dennis, a jucat un rol foarte important în ascensiunea fiului său, conform forzaparma.it. Man senior i-a acordat încredere copilului său și nu i-a permis niciodată să se mulțumească având puține realizări.

„Dennis Man a reușit să impresioneze la Parma. Însă în spatele succesului său stă o figură crucială: tatăl său, Cristian Man. Tatăl lui Man a fost întotdeauna aproape de Dennis, care visa să fie fotbalist încă din copilărie.

Nu l-a lăsat niciodată să-i lipsească atenția, încrederea și nu i-a permis să se mulțumească să devină oricine. După anii cu Arad și Steaua București (n.r.- FCSB), oportunitatea de a veni la Parma se materializează în ianuarie 2021.

Man s-a chinuit să se adapteze pentru că nu știa un cuvânt de italiană și aproape nimic despre istoria clubului. Dennis Man s-a simțit imediat foarte important.

A simțit că are încrederea coechipierilor și a antrenorului, și apoi a început să îi placă foarte mult orașul. Atât de mult încât acum vrea să răsplătească încrederea pe care a primit-o.”, a notat site-ul citat, cu privire la Dennis Man.

5milioane de euro este cota de piață a lui Man, conform site-ului de specialitate Transfermarkt

Dennis Man a marcat și în Cupa Italiei de două ori și a mai bifat un assist în 3 jocuri. Parma a fost eliminată în șaisprezecimi de Fiorentina la loviturile de departajare (2-2 în timpul regulamentar și 4-1 de la punctul cu var).

Match Quiz CFR Cluj - Dinamo

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Dinamo și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO PARMA. Dennis Man, gol la antrenament

Citește și: 

Italienii anunță: „Părțile s-au pus de acord” » Unde va juca Dennis Man sezonul viitor
STRANIERI
Italienii anunță: „Părțile s-au pus de acord” » Unde va juca Dennis Man sezonul viitor
Apariția serii pe San Siro: și-a pus cagula, dar a „furat” toată atenția!
INTER - ATLETICO 1-0
Apariția serii pe San Siro: și-a pus cagula, dar a „furat” toată atenția!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
parachioara5
parachioara5  •  21 Februarie 2024, 10:25

...dar Yannis ...Yannis pe cine a avut in spate ?

alenb
alenb  •  21 Februarie 2024, 09:30

Un articol penibil, un ziarist penibil... tatal lui man? Dar cine naiba e Man pana la urma? daca ajungem sa scriem articole despre rudele jucatorilor de divizia B, inseamna ca nu avem simtu ridicolului.

muzzi1
muzzi1  •  21 Februarie 2024, 09:05

emanoil ursache alias andra mocanu, incearca sa scrie si despre sport! dar nu prea iese! asta e stire? cica "omul din spatele lui Man" si apoi vorbeste despre tatal jucatorului! pai am impresia ca toti tatii din lumea sunt in spatele fiilor, plus ca, vorba lui Alexandre Dumas tatal, "el este autorul autorului!" extraordinare stire, omul din spatele lui Denis e tatal sau care l-a dus la gradinita la timp!! mergi bre, nea emanoile, la chilotii tai!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează