INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FC PUNE - MUMBAI CITY 3-1

Discretul Mutu » Debut modest la Pune City: 0 șuturi la poartă în 33 de minute!

Mutu, ediția 2015: mai pufos, mai greoi
Mutu, ediția 2015: mai pufos, mai greoi

Articol de - Publicat marti, 06 octombrie 2015 00:00

Introdus în minutul 61, la scorul de 2-1, Briliantul n-a reușit să pună în pericol poarta adversă. Iar cînd a avut cîte-o zvîcnire, a fost oprit prin fault.

După mai bine de un an de pauză, Adrian Mutu a apărut ieri din nou pe un teren de fotbal, într-un meci oficial. Dar aventura sa indiană, la Pune City, a început pe bancă.

Ținînd cont și de anii săi, 36 la număr, și de faptul că e în urmă cu pregătirea fizică, antrenorul David Platt l-a introdus abia în minutul 61 al meciului cu Mumbai (3-1) din prima etapă a noii ediții de campionat.

Briliantul a intrat la scorul de 2-1 pentru Pune, în locul fostului internațional turc Tuncay Șanli, autorul ambelor goluri. Bilanțul său în cele 33 de minute jucate (4 de prelungiri): 0 șuturi spre poarta adversă. Mutu n-a venit deloc în propria jumătate, iar în cealaltă a fost marcat la sînge de fundașii adverși. În două situații, cînd n-au mai avut ce-i face, l-au pus prompt la pămînt.

Singura sa contribuție la victorie, dacă-i putem spune așa, a fost pasa dată lui Gurung (68), marcatorul golului trei. Balonul șutat de acesta, ușor deviat, s-a înălțat peste portar, oprindu-se în plasă: 3-1.

A pierdut un sezon

Mutu trebuia să debuteze la Pune City în 2014, cînd și semnase pe doi ani, dar a ratat primul sezon din India. Motivul? Formularul de transfer întocmit de clubul indian a fost trimis la Federație după încheierea termenului limită.

385 de ziletrecuseră de cînd Mutu jucase ultimul "oficial": 79 de minute la Petrolul contra Pandurilor, pe 15 septembrie 2014

500.000 €pe sezon e salariul Briliantului la Pune City

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
sandi
sandi  •  06 Octombrie 2015, 10:06

Ba da penibil articol ai scris. nu a facut nimic saracu Mutulica, decat o pasa de gol.....Asta e tare. ar trebuii sa fii dat afara gazetare. vai de capul tau esti bah! si nu sunt fan Mutu!

lapusneanul
lapusneanul  •  06 Octombrie 2015, 09:22

si de ce nu ati pus in titlul articolului......0 suturi la poarta, un asist in 33 de minute ?...traiasca facultatea spiru haret...traiasca clickul....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează