INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Doi fotbaliști români merg în prima ligă olandeză: "Vor semna zilele următoare"

FOTO: ASC Oțelul.ro
FOTO: ASC Oțelul.ro

Articol de - Publicat luni, 10 iulie 2017 17:55

Antonio Manolache a avut o ascensiune remarcabilă, care l-a adus pe tânărul jucător crescut de Petrolul Ploieşti în postura de căpitan al echipei naţionale Under 17.

Evoluţiile bune ale fundaşului central nu au rămas fără ecou şi l-au adus pe acesta în faţa unui transfer la o grupare olandeză cu pretenţii. Manolache nu merge singur în Olanda, alături de acesta fiind şi Antonio Sefer (mijlocaș central - 17 ani), un alt nume important la nivel juvenil în fotbalul românesc.

Mişcarea este intermediată de Ştefan Nanu, fostul internaţional care a rămas cu o imagine foarte bună în Olanda unde a activat, în ultimii ani, la echipa de juniori a lui FC Emmen.

"Cei doi internaţionali au fost aproape de a semna cu Twente, dar nu au rămas la această echipă din motive contractuale. În zilele următoare Manolache şi Sefer vor semna, foarte probabil, cu o grupare olandeză de primă ligă", a declarat Ştefan Nanu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  10 Iulie 2017, 18:24

si baiatul lui Alpin merge in Olanda ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează