INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Două cluburi mari ale Europei se bat pe Vlad Chiricheş! Anunţul de ultimă oră din presa engleză

Articol de GSP - Publicat joi, 25 decembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 25 decembrie 2014 20:42

Vlad Chiricheş e ca şi plecat de la Tottenham. Fundaşul român nu e dorit numai în Italia, ci şi în Germania, unde Borussia Dortmund abia îl aşteaptă. 

Jurnaliştii de la London Evening Standard anunţă că deşi italienii de la AS Roma sînt favoriţi să-l cumpere pe Chiricheş, Borussia Dortmund stă la pîndă şi l-ar putea deturna din drumul spre Italia.

"Italia e cea mai posibilă destinaţie a lui Chiricheş, care e în dizgraţie la Tottenham.

Aproape de un transfer la Roma şi în vară, Chiricheş a rămas în legătură cu echipa italiană, aşa cum au făcut-o şi şefii celor două cluburi. Totuşi, cei de la Dortmund îl vor şi ei şi îl monitorizează atent", notează sursa citată.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (37)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  27 Decembrie 2014, 00:25

groaznic, au ajuns sa se bata la sport ? sa le fie rusine !.>)

piet
piet  •  26 Decembrie 2014, 21:37

frate sintem de tot turkish delight-ul cu trompeta asta . te doare capul .cind te uiti la el zici ca te uiti la cascadorii risului.pariez ca la vara vine imprumut la steaua.-rog argatii ciobanului - s-a mearga chitara blat asa de vara oraseneste ! TRAIASCA PITI TALENT.Ca romanul nu-i nici unul cum sint toti asa-i si unul

seyyku
seyyku  •  26 Decembrie 2014, 18:34

greseala mare, se omoara astia din albania moldova malta si alte tari interesante dar nu dupa chirchires o oaie care doar in bar se stie nu si pe teren

Vezi toate comentariile (37)
Comentează
Close