INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  INTER MILANO

Drumul oaselor » Chivu ameninţat cu a treia operaţie la piciorul drept în 5 luni!

Articol de - Publicat miercuri, 16 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 15 ianuarie 2013 22:36

Potrivit Corriere dello Sport, fundaşul lui Inter e obligat să strîngă din dinţi, suportînd durerile pînă la finele sezonului. ”Ar trebui operat iar la degetul al doilea rupt în vară!”, susţin italienii


Ştia bine Chivu de ce l-a avertizat pe selecţionerul Piţurcă să nu insiste cu revenirea la "naţională". Fundaşul român are în continuare serioase probleme fizice la Inter şi riscă să ajungă iar la cuţit! Al doilea deget al piciorul drept, operat de două ori în actualul sezon, îi provoacă din nou dureri mari.

Corriere dello Sport a dezvăluit ieri că "intervenţia nu e stabilită pentru moment şi, probabil, Chivu va fi obligat să strîngă din dinţi, cum o face şi-n prezent, pînă la finele sezonului. Piciorul său drept ar trebui operat iar". Totul i se trage de la accidentarea din august de la Split, din preliminariile Europa League cu Hajduk. A ieşit la pauză cu fractură, fiind operat. A forţat la sfîrşitul lunii septembrie, cu Chievo, însă a cedat la încălzire. A doua operaţie, pauză încă două luni! A prins pînă aseară doar două jocuri întregi, cu Verona în Cupă şi în Serie A cu Pescara, fiind menajat împotriva lui Udinese.

În criza de efectiv şi de valori din apărare, Chivu trebuie să reziste suportînd durerile, cum a păţit-o cu luxaţia la umăr înainte de Euro 2008, pentru că antrenorul Stramaccioni are puţine soluţii viabile.

CLIENTUL BISTURIULUI
- două operaţii la metatarsianul 5 al piciorului drept rupt în iulie 2004, una pentru a-i scoate şuruburile implantate
- operaţie după fractura de sept nazal din martie 2007
- operaţie la umărul drept luxat, făcută în iulie 2008
- operaţie la podul palmei pentru o infecţie, suferită în noiembrie 2008 după ce s-a tăiat în panourile publicitare
- operaţie la cap după fractura craniană parietală dreaptă în ianuarie 2010
- două operaţii la degetul al doilea al piciorului drept, rupt în august 2012

8 operaţii a suferit Chivu din vara lui 2004 încoace. Jumătate, la metatarsienele piciorului drept

Chiricheş promis la Inter!
Inter se gîndeşte serios la completarea defensivei, poate chiar în această iarnă, căutînd înlocuitor pentru Chivu. Alături de Andreolli (Chievo), pe lista achiziţiilor s-ar afla Chiricheş, fundaşul român fiind "rezervat" de Gigi Becali. "Sînt dispus să-l dau la Inter, pentru că e o promisiune din partea lui Victor. Dacă-mi dau 10 milioane de euro pentru el, îl las să plece încă de acum, sîntem serioşi", a spus patronul stelist la DigiSport, declaraţia fiind preluată de agenţia fcinternews.

Pierde Radu 5 puncte?
Deşi s-a apropiat la 3 puncte de liderul Juventus, Lazio ar putea primi o lovitură serioasă din partea Procuraturii. Formaţia lui Ştefan Radu riscă o penalizare între 1 şi 5 puncte, din cauza implicării în două blaturi la pariuri în sezonul 2010-2011. Ancheta asupra meciurilor Lazio - Genoa 4-2 şi Lecce - Lazio 2-4 s-a finalizat şi căpitanul Mauri va fi acuzat de ilicit sportiv. Mai mult, Lazio ar putea fi exclusă din cupele europene. Pentru o tentativă de blat, Napoli a fost sancţionată cu două puncte.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează