INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MUTU DEPISTAT POZITIV

Dumitru Dragomir: "Mutu s-a nenorocit, nu mă aşteptam să mai ia o astfel de plasă!"

Articol de - Publicat vineri, 29 ianuarie 2010 00:00

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir a comentat ultimele evenimente care-l au în plin plan pe Adrian Mutu. Şeful Ligii spune că îl considera pe Mutu un băiat deştept, de la care nu se aştepta niciodată să mai ia o astfel de plasă, mai ales după ce a mai fost depistat o dată pozitiv la Chelsea.

"Sînt surprins de ce i s-a întîmplat lui Adrian Mutu! Aveam impresia că este un băiat inteligent şi nu poate să ia aşa o plasă. Ce vină are Mutu dacă a luat o pastilă pentru slăbire? Şi uite că s-a nenorocit fără să fie vinovat! Nu ştiu povestea asta, de unde să ştiu eu cum a luat el pastilele astea.

Mai aveam doi-trei ani cînd mai putea să joace, putea să ajute echipa naţională. Revenise cu goluri, chiar ne bucuram pentru el. Notorietatea pe care o are Mutu, orice i se întîmplă tot mapamondul citeşte despre el. Este foarte uşor să acuzi pe cineva acum în necunoştiinţă de cauză, poţi să dai cu pietre cînd tu poate eşti mai stricat decît el.

Dacă a greşit îşi plăteşte pedeapsa şi la notorietatea lui ere greu să mergi pe blat, pe plan medical. Mutu este unul dintre mari sportivi ai acestei ţări şi mai putea să joace trei ani de zile, dar dacă va fi suspendat mă tem că nu va mai reveni. El nu este un băiat prost, este un tip cu educaţie, dar o iei razna după a doua suspendare, mai ales că pierzi din nou mulţi bani. Şi nici nu ştim dacă are mulţi bani...", a precizat Dumitru Dragomir într-un interviu acordat lui Cosmin Prelipceanu la Realitatea FM.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (19)
red_dog_ultra
red_dog_ultra  •  29 Ianuarie 2010, 22:02

tutti a sostenere il nostro fenomeno: Adriaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan Mutuuuuuuuuuuuu

 •  29 Ianuarie 2010, 19:07

Mi-e teama ca Mutu a fost cel mai bun fotbalist pe care l-a avut Romania! N-a fost betiv ca Dobrin si Dumitrache, n-a batut arbitri si n-a schimbat antrenori ca Hagi, n-a castigat Cupa UEFA si Supercupa Europei dar a fost stranierul nr. 2 in Italia iar Hagi nu a reusit sa fie nici macar nr.1 in liga 2 italiana intr-o echipa cu alti 3 romani si cu Lucescu antrenor! Poate avea si trofee cu noroc si daca juca intr-o nationala buna, nu cu Razvan antrenor, ci cu tatal acestuia!

 •  29 Ianuarie 2010, 19:05

Mutu- sportiv pe care presa rom. l-a exploatat oribil! I.Nastase, M.Dragulescu, Dobrin, C.Dinu, Boc, Hagi nu au avut viata exemplara. Dobrin s-a dopat cu alcool. Hagi a avut o cariera ratata (la Barca si Real dezamagitor, a ratat un penalti decisiv pt. calificare la Sofia, a castigat Cupa UEFA ca o consolare dupa 0-5 cu Chelsea in LC, a terminat CE si cariera in Turcia lovind arbitri). Mutu a fost nr.2 in Italia, Hagi nici in liga 2. Dar presa il face pe Mutu golan si pe Hagi- geniu!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează