INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STUTTGART

După Ilie pe Azteca? Maxim e curtat de América, în Ciudad de México, ”acolo unde Ilie Dumitrescu a fost una dintre marile decepții din istoria clubului”

Articol de - Publicat joi, 19 ianuarie 2017 00:00

VfB Stuttgart încearcă să scape de Maxim și, dacă Alex nu se va transfera în Anglia, următoarea destinație a talentatului mijlocaș ar putea fi Ciudad de México.

Gibrán Araige, jurnalist la Univision Deportes, un post TV american de limbă spaniolă destinat comunității hispanice din SUA, având excelente legături cu fotbalul mexican, a scris ieri pe Twitter: "Maxim e în orbita lui Club América. Ar putea fi ultimul transfer". Iar Univision a comentat ulterior: "Românul a apărut ca prioritate după ce au eșuat tentativele de a-i achiziționa pe Blanco și Mancuello".

Echipa antrenată de Ricardo La Volpe, care joacă pe Estadio Azteca, este câștigătoarea edițiilor din 2015 și 2016 ale Ligii Campionilor CONCACAF. "La América, ultimul jucător european a fost tot un român, decepția Ilie Dumitrescu. Unul dintre marile fiascouri ale istoriei clubului. Doar un gol în 14 meciuri în 1996-97".

Totuși, directorul sportiv al lui VfB, Jan Schindelmeiser, a declarat aseară pentru Kicker: "Noi nu am primit până acum nicio ofertă de la Club América".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează