INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LIGA CAMPIONILOR ASIEI

Echipa lui Olăroiu s-a calificat în "optimile" Ligii Campionilor Asiei după un meci dramatic

Articol de GSP - Publicat marti, 05 mai 2015 20:47

Al Ahli Dubai s-a calificat în această seară în optimile de finală ale Ligii Campionilor Asiei, după ce a cîștigat ultimul meci din grupă, 3-2 cu Tractor Sazi.

Echipa lui Olăroiu a întors rezultatul de două ori, echipa sa avînd neapărată nevoie de victorie pentru a merge mai departe. Al Ahli Dubai a fost ajutată și de Nasaf Qarshi, care a terminat 0-0 cu Al Ahli din Arabia Saudită, scor perfect pentru echipa lui Oli.

Formația condusă de român a marcat golul calificării în minutul 88 prin Khalil, cel care și-a trecut în cont o dublă. Cealaltă reușită a lui Al Ahli Dubai a purtat semnătura lui Ribeiro.

Al Ahli Dubai s-a calificat de pe locul doi din Grupa D, cu 8 puncte la egalitate cu Nasaf Qarshi.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează