INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

Emoții cu Gâlcă » Un post de radio catalan a anunțat că antrenorul român va fi înlocuit în vară. Reacția clubului

În contractul lui Gâlcă scrie că va rămâne automat și sezonul viitor dacă Espanyol termină în primele zece
În contractul lui Gâlcă scrie că va rămâne automat și sezonul viitor dacă Espanyol termină în primele zece

Articol de - Publicat sambata, 09 aprilie 2016 00:00

Un post catalan de radio a anunțat ieri că românul va fi înlocuit la vară cu Paco Jemez (Rayo). Espanyol neagă cu jumătate de gură.

Tocmai când avea mai multă nevoie de liniște pentru a pregăti "șocul" cu Atletico de diseară (19:15, Digi 2, Dolce 3), Costel Gâlcă a aflat că Espanyol i-a și găsit înlocuitor. " Paco Jemez, de la Rayo, îl va înlocui pe bancă în vară", anunța ieri un post de radio din Barcelona.

Reacția clubului, publicată de cotidianul Sport, a venit relativ repede: "Nu s-a discutat și nu s-a negociat cu nimeni. E o tentativă de destabilizare, acum că suntem foarte aproape de a ne asigura și matematic rămânerea în La Liga".

Consiliul de Adminstrație al lui Espanyol - susține același Sport - nu va lua nici o decizie de personal până ce obiectivul nu va fi îndeplinit: "Însă Gâlcă va fi aproape sigur pe bancă și sezonul viitor. Doar că nu e oficial".

"E normal să apară tot felul de speculații. Dar eu nu le dau importanță. Mai întâi să ne salvăm și apoi vedem dacă mai negociem"
Costel Gâlcă, antrenor Espanyol

13e locul ocupat de Espanyol cu 7 etape înaintea finalului, la 8 puncte de prima poziție retrogradabilă (18)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează