INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UCRAINA

Emoții pentru Mircea Lucescu » Doi fotbaliști de la Dinamo Kiev au fost confirmați cu Covid-19

2 fotbaliști de la Dinamo Kiev au fost confirmați cu Covid-19
2 fotbaliști de la Dinamo Kiev au fost confirmați cu Covid-19

Articol de - Publicat duminica, 09 august 2020 21:26 / Actualizat duminica, 09 august 2020 21:53

Mircea Lucescu (75 de ani) are problemele cu coronavirusul la Kiev. Atacantul Nazariy Rusin (21 de ani) și fundașul Roman Vantukh (22 de ani) au fost confirmați pozitiv.

Dinamo Kiev a confirmat în această seară că doi fotbaliști de la prima echipă, Vantukh și Rusin, colegi de cameră, au luat Covid-19. Colegii și staff-ul au fost negativi, așa că antrenamentele lui Mircea Lucescu vor continua în mod normal. În aceeași situație este și un junior U15 al clubului. Întreaga grupă a fost trimisă în carantină pentru următoarele două săptămâni.

Cazuri de Covid-19 la Dinamo Kiev 

„FC Dinamo Kiev vrea să clarifice situația celor două cazuri de coronavirus. Atacantul primei echipe Nazariy Rusin a avut simptome de Covid-19. Imediat a efectuat un test, iar rezultatul a fost pozitiv. În aceeași situație se află și colegul lui de cameră, Roman Vankuth. Clubul a ordonat apoi teste pentru toți jucătorii. Rezultatele au fost negative. 

Cei doi bolnavi sunt acum izolați și vor petrece două săptămâni în izolare. Antrenamentele lui Dinamo vor continua după programul normal”, se arată în comunicatul clubului ucrainean. 

VIDEO. Mircea Lucescu, contestat de fanii lui Dinamo Kiev

Citește și alte știri despre Mircea Lucescu: 

Mircea Lucescu, scos din calcule de cine se aștepta mai puțin: „Chiar nu cred că va putea concura cu Șahtior”

Ipoteză inedită despre noul antrenor al lui Juventus, lansată în direct la TV: „Pirlo s-a consultat cu un antrenor român”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează