INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  A FĂCUT-O DE CAPUL LUI?

"Exclus ca medicul să fi fost de acord!"

Articol de - Publicat joi, 28 ianuarie 2010 00:00

Ivo Pulcini, şeful departamentului medical al lui Lazio şi doctor docent în medicina sportului şi medicină alimentară, a declarat că Mutu n-a întrebat nici un medic de la Fiorentina înainte de a lua respectivul medicament.


"E o substanţă periculoasă care e utilizată de cine vrea să slăbească şi are multe contraindicaţii. E o substanţă sintetică şi nu poate fi găsită în alimente. Ea se poate lua dor prin produse farmaceutice. Nu ştiu de ce a făcut-o. Dacă a făcut-o ca să piardă în greutate a comis o mare eroare apelînd aşa uşor la o astfel de substanţă. Mulţi dintre sportivi tratează cu ignoranţă şi fără să se informeze, în loc să apeleze la medicul echipei. E exclus ca doctorul Fiorentine să ştie despre intenţia jucătorului"

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
 •  28 Ianuarie 2010, 22:06

tocmai se discuta aprins intre Becali si fiorentina pt prelungirea contractului..cu un salariu mai mare...fiorentina nu putea sa zica..te vindem ca nu te mai vrem pt ca evolutiile lui Mutu le au inchis gura.in plus,Becali presa pt marirea contractului,ca Mutu sa ia si el macar cat Gilardino si Frey.In aceste conditii,cred ca cineva din conducere impreuna cu un medic i-au inscenat asta..zicandu si ei..´´Cine o sa l creada pe Mutu???´´ avand in vedere trecutul lui.Eu cred ca acum este nevinova

 •  28 Ianuarie 2010, 21:41

Cum naiba a luat chestia asta,si bum...imediat a fost chemat la control.Cam ciudata chestia.Poate l-a lucrat cineva,i-a pus substanta aia in mincare,apoi....Nu cred eu ca Mutu risca o chestie din asta,chiar daca nu-mi place de el,totusi,parca nu-mi vine sa cred.Daca mai vine si Chelsea peste el cu banii,sa-i dea inapoi,e aiurea rau pentru el.Pacat.Acum,sa vedem cine il mai contesta pe Razvan,a stiut el de ce nu-l mai cheama la nationala.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează