INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

EXCLUSIV A jucat la Dinamo şi Rapid, iar acum poate ajunge la o echipă importantă din Polonia

Articol de - Publicat miercuri, 08 iulie 2015 13:47

Ema Dolha, 35 de ani, poate ajunge din nou în Polonia, acolo unde a mai evoluat la Wisla Krakovia şi Lech Poznan.

Fostul portar de la Dinamo este liber de contract după ce s-a despărţit de Universitatea Cluj şi este dorit de formaţia Slask Wroclaw, care a terminat sezonul trecut pe locul patru.

Portarul  cu 91 de prezenţa în Liga 1 a lăsat o impresie plăcută în timpul petrecut în Polonia, motiv pentru care oficialii echipei Slask vor să îl transfere.

De-a lungul carierei, Dolha a jucat la echipe precum Radid, Dinamo, Gloria Bistriţa sau U Cluj.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
rumunek
rumunek  •  08 Iulie 2015, 16:59

Slask il ia pentru ca nu are bani, e o echipa care are mari probleme financiare. Si-a vandut cei mai buni jucatori, Mila si Paixao (cel bun, atacant, nu frate-sau, pentru cei mai curiosi). Exista 2 echipe in Polonia care sunt la momentul acesta importante: Lech Poznan, campioana, o asociere a orasului si a suporterilor, si Legia Varsovia, un club organizat dupa model vestic, o fabrica de bani. Doar intamplarea a facut sa nu castige Legia titlul, din cauza tampeniei care a fost introdusa si la noi, injumatatirea punctelor din sezonul regulat in play-off. Asta a facut ca Lech sa ia titlul cu toate ca in total a facut cu 1 punct mai putin. In plus, marea prostie de anul trecut din CL, cand au introdus pentru 5 minute un jucator fara drept de joc in returul cu Celtic, in care lucrurile erau clare. Apoi insa au avut un parcurs foarte bun in grupa de Europa League, 5 victorii. De la dubla cu Steaua, cei de la Legia au crescut constant, la fel cum Steaua a scazut constant. Si totul pleaca de la stadioane construite, inclusiv pe terenul armatei, in cazul Legiei. Acolo se poate, la noi *** Boroi niste *** pentru Sud.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

randoom_._
randoom_._  •  08 Iulie 2015, 14:26

oricum,o merita ***. sa se invete minte sa nu mai fie dinamovist. turcu a avut dreptate. sunt sigur ca dolha citeste commenturile de la articolul asta. uite aici dolha,cred ca te simti bine: https://www.youtube.com/watch?v=qDqi_DZymmQ ha ha ha. Pai cu cine ma....*** ha ha ha.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează