INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

EXCLUSIV Decizie surprinzătoare luată de Cristi Tănase » Ce spune despre revenirea la Steaua

Articol de - Publicat marti, 21 iunie 2016 13:31

Cristi Tănase e în continuare jucătorul lui Sivasspor, deși echipa a retrogradat în liga secundă din Turcia.

Fostul mijlocaș al Stelei a declarat că va continua în Turcia și spune că momentan nu se gândește la o revenire în tricoul vicecampioanei României.

"Mă voi întoarce la echipa mea de club. Încă nu se pune problema unei reveniri la Steaua. Rămân atașat de culorile roș-albastre. Îmi doresc din suflet ca Steaua să ia campionatul și cred că are prima șansă.

Poate va ajunge și-n Champions League. Îmi pare rău de România la EURO. Sunt multe de spus, dar să nu mai răsucim cuțitul în rană. Succes pentru preliminariile Mondialului", a declarat Cristi Tănase pentru GSP.ro.

900.000 €e cota de piață a lui Tănase, conform transfermarkt

Cristi Tănase a ajuns în Turcia la începutul acestui an, venind liber de contract după rezilierea cu chinezii de la Tinajin Teda.

798 de minute
a bifat Tănase în sezonul trecut din prima ligă turcă pentru Sivasspor, mai exact a apărut în 14 partide

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
chromophobia
chromophobia  •  21 Iunie 2016, 17:19

Saracul e praf Tanase

Vezi toate comentariile (1)
Comentează