INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ARABIA SAUDITĂ

EXCLUSIV Încă un român în Arabia Saudită! Ciprian Panait se luptă pentru puncte cu Șumudică, Isăilă și Stanciu: "Avem mult de muncă!"

Ciprian Panait
Ciprian Panait

Articol de - Publicat sambata, 16 februarie 2019 12:41

Ciprian Panait se întoarce din nou în fotbalul din Arabia Saudită! Tehnicianul de 42 de ani a ajuns astăzi la un acord cu Al Batin, formație pe care a mai antrenat-o și pe care a salvat-o de la retrogradare sezonul trecut.

Panait devine al treilea antrenor român care va antrena în Arabia Saudită în actualul sezon. Acesta se va întâlni acolo cu Marius Șumudică, tehnicianul celor de la Al Shabab, dar și cu Daniel Isăilă, „principal” la Al Hazm. Constantin Budescu și Valerică Găman sunt și ei în Arabia Saudită la Al Shabab, dar și Nicolae Stanciu, transferat în această iarnă de Al Ahli.

A patra experineță în țările arabe

Nu este prima experiență în Arabia Saudită pentru Ciprian Panait. După ce-a condus echipa olimpică a celor de la Al Hilal cu care a câștigat de două ori campionatul, tehnicianul român a fost interimar și pe banca echipei mari, unde n-a pierdut niciun meci în 7 runde. Apoi a fost antrenor la Al Raed și în sezonul trecut a condus-o pe Al Batin

„După o perioadă scurtă pe care am petrecut-o acasă alături de familie mă întorc din nou la treabă. Am ajuns la un acord cu cei de la Al Batin, care au dorit să lucrăm din nou împreună. Sunt fericit să revin în iarbă, acolo unde mă simt cel mai bine și le mulțumesc celor de la Al Batin că au avut încredere în mine. Avem mult de muncă, este un campionat puternic, cu echipe care s-au întărit serios în ultimele luni și trebuie să facem tot ce ține de noi pentru o clasare cât mai bună. Nu va fi deloc ușor, dar provocările îmi plac cel mai mult și sunt sigur să o să ne iasă totul perfect", a declarat Ciprian Panait în exclusivitate pentru GSP.ro.

Mesaj pentru românii din Arabia Saudită

Ciprian abia așteaptă să se întâlnească în Arabia Saudită cu restul antrenorilor și jucătorilor români. „Marius Șumudică și Daniel Isăilă sunt doi antrenori foarte buni pe care îi cunosc și care sunt extrem de pasionați de meserie. Budescu nu mai are nevoie de niciun fel de laude, este un magician, un fotbalist de geniu care iubește fotbalul și a demonstrat mereu că este un jucător decisiv.

De Nicolae Stanciu ce mai pot să spun? Când Al Ahli te transferă cu aproape 10 milioane de euro înseamnă că ești un profesionist, un jucător care poate decide de unul singur un meci! Le doresc succes tuturor și abia aștept să-i întâlnesc pe toți acolo. Important e să fim sănătoși, să muncim cât mai bine și să ne îndeplinim obiectivele pe care le avem”, a mai spus antrenorul de 42 de ani.

În acest moment formația lui Panait, Al Batin, este pe locul 13 în campionatul Arabiei Saudite cu 18 puncte. Liderul la zi este Al Hilal, 49 de puncte. Echipa lui Șumudică, Al Shabab este pe 3 cu 37 de puncte, în timp ce Al Ahli, formația lui Stanciu e pe 4 cu 36 de puncte. Al Hazm, formația lui Isăilă ocupă locul 12.

Ciprian Panait e doctor în Educaţie Fizică şi Sport, absolvent al UNEFS cu nota 10. A lucrat la mai multe echipe din România, printre care Rapid şi FC Vaslui, dar a decis că are nevoie de o provocare şi a plecat în Arabia Saudită, în urmă cu patru ani, atunci când a fost cooptat în echipă de Laurențiu Reghecampf.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
milogu2017
milogu2017  •  16 Februarie 2019, 13:25

savuros!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează