INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

EXCLUSIV Încă un titular al naționalei pleacă în Golf! Salariu impresionant pentru jucător

Articol de - Publicat marti, 16 iunie 2015 14:49

Dragoş Grigore, fundașul celor de la Toulouse, va fi împrumutat timp de un sezon în Qatar, la formația Al Sailiya, locul 11 din Qatar.

Fostul fundaș al lui Dinamo, ajuns în Ligue 1 în urmă cu un sezon, va avea un salariu de 1 milion de dolari, iar contractul cu qatarezii poate fi prelungit pe încă un an.

Grigore, 28 de ani, a jucat 29 de meciuri pentru Toulouse și a plecat de la echipă după ce s-a schimbat antrenorul, noul tehnician transmiţîndu-i că nu mai contează pe serviciile sale.

2.000.000 €este cota lui Grigore

"Le mulțumesc fraților Becali, care nu m-au uitat și au grijă de mine, deși ei sînt într-o situație dificilă", a spus Grigore pentru GSP.RO. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
satyricon
satyricon  •  16 Iunie 2015, 17:29
Postat de bvd_magheru pe 16 Iunie 2015, 17:05

Ba noi ne cunoastem de foarte multi ani . Respectiv de cind iti vorbeam de CAPITALISM. Mai iti aduci aminte cind iti spuneam ca Romania este un nimic ? Un zero barat ? Singurul jucator roman care a jucat intr-adevar bine dar doar un an de zile intr-un campionat cu adevarat puternic la o echipa galonata, probabil cea mai puternica echipa din lume a fost Gica Popescu . A mai jucat si Hagi dar nu a impresionat nici la Barca si nici la Real ca daca impresiona nu il vindeau pe doi bani la turci . In rest chiar nimeni niciodata .Jucatori care au scris pagini de glorie in Occident sunt cei precum: Messi ( care sincer vorbind are sute de goluri in la liga, cupe europene date in tricoul barcelonei), Maradona , 2 X Ronaldo , Ronaldinho , Creuyff, Van Basten , Gullit, etc..

Exagerezi. Hagi chiar a jucat bine la Real, dar a gresit dorindu-si prea mult sa se afirme, astfel a fost prea individualist, plus ca de la inceput a intrat in conflict cu trupa lui Butragueno. Apoi Petrescu a jucat si a fost apreciat la Chelsea, unde a castigat Cupa Cupelor, chiar si Dumitrescu a avut o perioada f buna in Anglia, Ad Ilie la Valencia ... Ca nu au fost la nivelul la care dai tu exemplu, asta e altceva.

bvd_magheru
bvd_magheru  •  16 Iunie 2015, 17:24
Postat de narcis_ny pe 16 Iunie 2015, 17:11

Miodrag Belodedici

Eu ma refeream la jucatorii care au scris pagini de glorie la echipele uriase din Occident . Steaua Rosie Belgrad si Steaua Bucuresti nu fac parte dintre echipele uriase din Occident . Cu tot respectul pentru Belo probabil unul dintre primii 2,3 libero din fotbalul romanesc. Una peste alta nici un roman nu joaca la nici o echipa uriasa din Occident , nici macar ca rezerva rezervei .

onduku
onduku  •  16 Iunie 2015, 17:17

Se umple de bani.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează