INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

EXCLUSIV Mircea Rednic îşi măreşte colonia de români la Hazar. Portarul Adrian Vlas a ajuns în cantonament

Adi Vlas a ajuns in cantonamentul lui Hazar
Adi Vlas a ajuns in cantonamentul lui Hazar

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 iulie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 06 iulie 2011 18:39

Antrenorul celor de la Hazar Lankaran nu renunţă la jucătorii români şi continuă să strîngă în Azerbaidjan o adevărată colonie. Cel mai nou component al lotului alb-verzilor este portarul Adrian Vlas, ajuns aseară în cantonamentul vicecampioanei şi cîştigătoarei Cupei Azerbaidjanului.

Fără să fi semnat încă un contract cu formaţia lui Mircea Rednic, Vlas speră ca de sezonul acesta să apere poarta lui Hazar în încercarea de a cuceri titlul şi cupa, obiectivele stabilite pentru anul competiţional 2011/2012.

"A fost ceva în scurt. Aseară am ajuns aici şi cred că lucrurile merg spre bine. În această dimineaţă am efectuat şi primul antrenament cu echipa", a spus Vlas pentru GSP.ro.

Constănţeanul în vîrstă de 29 de ani a mai evoluat pentru Farul Constanţa, Electrica Constanţa (sub formă de împrumut) şi Viitorul Constanţa. Dacă ar semna cu Hazar, ar deveni singurul portar român din lotul "Puriului".

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
cicinho
cicinho  •  07 Iulie 2011, 01:06

inca odata se demonstreaza ca puriu isi ia comisioane

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close