INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

EXCLUSIV Surdu este liber de contract după ce a plecat de la Milsami și anunță: "Negociez cu mai multe cluburi" » Care crede că e salvarea fotbalului românesc

Articol de GSP - Publicat marti, 05 iulie 2016 11:59

Romeo Surdu (32 de ani) pleacă din Moldova după 2 ani în care a scris istorie peste Prut. Liderul echipei în perioada petrecută acolo, lui Surdu i-a expirat contractul și a decis să nu mai prelungească înțelegerea, fiind gata de o nouă experiență.

Fost campion al Moldovei în sezonul 2014-2015, atacantul discută cu mai multe echipe din străinătate și are de gând ca atunci când se va retrage, să se apuce de antrenorat.

- Romeo, de ce n-ai mai continuat la Milsami, unde deveniseși unul dintre cei mai importanți jucători din lot?
- Am terminat contractul, de aceea am plecat. Dar nu exclud o revenire în fotbalul moldovean. Acum am câteva discuții, dar vedem.

- Cum ți s-a părut perioada petrecută acolo? Mulți văd un nivel foarte scăzut.
- Sincer, când m-am dus acolo și eu am crezut tot așa. Se joacă ceva mai agresiv decât în campionatul românesc. Am luat titlul de campion, apoi am eliminat Ludugoreț în Champions League. Au fost lucruri incredibile făcute de o echipă în plină creștere.

- Ce ai de gând să faci în viitorul apropiat?
- Discut cu mai multe echipe din străinătate. Să vedem ce se va concretiza. Discuții chiar foarte avansate din mai multe țări. În țară n-am discutat cu nimeni. Deși sunt probleme, nu exclud o revenire în Liga 1.

- Ai 32 de ani, te gândești la retragere?
- Nici gând. Eu acum sunt la a 2-a tinerețe. Mă simt foarte bine din punct de vedere fizic. Fac școala de antrenori pentru că pe viitor vreau să merg pe acest drum.

- În România sunt mari probleme, de ce crezi că s-a ajuns aici și ce s-ar putea face pentru rezolvarea situației?
- Părerea mea e că echipele românești ar trebui să se unească. Să facă ceva cu acea lege a sponsorizării. Dacă nu, multe echipe vor dispărea. Sunt probleme uriașe și doar așa am putea ieși din situația asta de criză.

15 goluri 
a marcat Surdu pentru Milsami în 42 de meciuri și a oferit 3 pase de gol 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
gazistu
gazistu  •  05 Iulie 2016, 19:11

aste a fost, este si va fi "o gluma" de fotbalist. cu el si-au luat cele mai mari tepe, si CFR, steaua, rapid si brasov.

chromophobia
chromophobia  •  05 Iulie 2016, 16:29

Doamne ce injurat erai la Steaua.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează