INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

EXCLUSIV UPDATE Dinamo a mai "rezolvat" un transfer » Anunțat cu surle și trâmbițe, Mihai Roman a semnat pe un salariu dublu în Israel!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 august 2016 15:12

Aflat pe lista de priorități a "câinilor", Mihai Roman, atacantul lui NEC Nijmegen, a spus "pas" ofertei primite din România de la Dinamo și-a decis să rămână în străinătate.

11 august / 15:00

Mihai Roman a semnat în urmă cu câteva minute contractul cu formația Maccabi Petah Tikva.

Acesta a efectuat vizita medicală, iar imediat după ce-a trecut toate testele a semnat contractul în prezența agentului său Anamaria Prodan, dar și al patronului Avi Luzon, fostul președinte al Federației de Fotbal din Israel.

UPDATE ora 17:00

Dinamo a transmis prin oficialii clubului că Mihai a fost în atenția roș-albilor doar că situația contractuală a jucătorului era complicată.

"Atacantul este deținut de către NEC Nijmegen și de un fond de investiții care nu dorea o revenire în Liga 1 a lui Roman. Astfel, s-a eliminat posibilitatea ca fotbalistul să semneze cu Dinamo. Clubul voia să-l împrumute, însă s-a lovit de acest blocaj", au explicat sursele GSP. 

Știre inițială: 

Jucătorul de 24 de ani va merge sub formă de împrumut în Israel, la formația Maccabi Petah Tikva, clubul având opțiune de cumpărare definitivă de 500.000 de euro.

Din primele informații Mihai va câștiga 16.000 de euro net, dar va primi și un bonus de 30.000 de euro la semnarea contractului. Mai mult, pentru împrumutul lui în Israel, NEC Nijmegen a primit 50.000 de euro!

Mihai a ajuns deja la noua echipă alături de managerul său Anamaria Prodan, iar de mâine va începe antrenamentele.

Maccabi Petah Tikva a terminat sezonul regular din Israel pe locul 8 și pe prima poziție în play-out.

Pe lângă ofertele de la Dinamo și Maccabi Petah Tikva, Mihai Roman a mai avut și alte propuneri, dar cea mai bună din punct de vedere financiar a fost cea din Israel. Formația din Ștefan cel Mare îi oferea atacantului doar 7.000 de euro pe lună.

 

700.000 €este cota de piață a atacantului de 24 de ani, conform siteului de specialitate transfermarkt.de

"Eu vreau, în primul rând, să joc, este tot ceea ce mă interesează. Am trecut prin momente delicate, de aceea să joc fotbal este cel mai frumos lucru pe care mi-l pot dori. Nu știu a câta opţiune mai sunt la Nijmegen"
Mihai Roman, atacant

8 este numărul echipelor la care Mihai Roman a jucat la profesioniști: Universitatea Craiova, Petrolul Ploiești, Universitatea Cluj, CS Turnu-Severin, Săgeata Năvodari, Pandurii Târgu-Jiu, NEC Nijmegen și Maccabi Petah Tikva

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (125)
blatistu49
blatistu49  •  11 August 2016, 22:42
Postat de Sandu Viorel pe 11 August 2016, 14:21

NORMAL CĂ PUTOAREA DE PRODANCA N-A VRUT SĂ- L ADUCĂ LA DINAMO......DOAR NU ERA PROASTĂ SA IL ADUCĂ SĂ JOACE CONTRA STELEI ....

care STEAUA bree nu sti baaa ca e FCSB u e echipa infractorilor

blatistu49
blatistu49  •  11 August 2016, 21:10

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

749200628533249
Sandu Viorel  •  11 August 2016, 14:21

NORMAL CĂ PUTOAREA DE PRODANCA N-A VRUT SĂ- L ADUCĂ LA DINAMO......DOAR NU ERA PROASTĂ SA IL ADUCĂ SĂ JOACE CONTRA STELEI ....

Vezi toate comentariile (125)
Comentează