INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  WAREGEM - ANDERLECHT 1-2

Explicațiile antrenorului lui Anderlecht pentru scoaterea lui Stanciu din echipă: "Acesta e motivul pentru care am făcut-o"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 aprilie 2017 18:21

Nicolae Stanciu a ajuns în vara anului trecut la Anderlecht în schimbul sumei de 7,8 milioane de euro, însă la ultimul meci câștigat de echipa sa, scor 2-1 în fața lui Waregem, românul n-a jucat niciun minut.

Rene Weile, antrenorul lui Anderlecht, a explicat la conferința de presă motivul pentru care nu l-a folosit deloc pe mijlocașul de 23 de ani.

"Sunt într-o permanentă căutare de soluţii pentru echipa mea. Am ales să încep cu Trebel şi Spajici în faţă lui Stanciu şi Appiah deoarece am vrut mai multă forţă în duelurile fizice şi aeriene. Cred că am ales bine", a spus Rene Weile, conform publicaţiei Nieuw Blad.

Alexandru Chipciu, celălalt român de la Anderlecht, a avut mai mult noroc și chiar a marcat un gol în victoria cu Waregem.

33 de meciuri a jucat Stanciu în acest sezon pentru Anderlecht, reușind 8 goluri și 7 pase decisive

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
romeverest
romeverest  •  02 Aprilie 2017, 12:33

Situatia lui Stanciu este simpla !! Belgienii si-au dat seama ca s-au cam pacalit cu el in ceea ce priveste pretul de achizitie. Au platit 7.8 mil. de euro, iar pentru restul de 2 mil. si ceva de euro au introdus, la cumparare, o serie de obiective, printre care si numarul de prezente ca titular in prima echipa. Profitand de forma slaba a lui Stanciu, acesta ramane rezerva si astfel belgienii nu vor mai plati restul de bani !! Credeti ca numai Becali se crede smecher la astfel de afaceri ??

balauru48
balauru48  •  01 Aprilie 2017, 19:19

"Alexandru Chipciu, celălalt român de la Anderlecht, a avut mai mult noroc și chiar a marcat un gol în victoria cu Waregem." Asa este, in fotbal e nevoie de mult noroc, ca la loto! Daca ai noroc nu iti mai trebuie talent, viteza, forta, efort.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează