INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SKY SPORTS

Fabulosul Sînmărtean! Mijlocașul român a fost ales de un star din Premier League în echipa ideală: "Uitați-vă pe Youtube la el! E incredibil"

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 aprilie 2015 10:31

Lucian Sînmărtean este cu siguranță unul dintre cei mai tehnici jucători pe care i-a avut România, însă accidentările grave l-au împiedicat să ajungă la un club mare din Vest.

Chiar și așa , mijlocașul român a reușit să-i impresioneze pe jucătorii de la Utrecht, printre care și Michael Vorm, actualul goalkeeper de la Tottenham.

Acesta a fost invitat de Sky Sports să-și aleagă cel mai bun 11, iar portarul de 31 de ani a nominalizat 8 olandezi, dar și pe Lucian Sînmărtean.

"Este cel mai puţin cunoscut jucător din echipă. Am jucat alături de el la FC Utrecht. E un fotbalist român foarte talentat. Cînd era mai tînăr, era văzut ca fiind noul Gheorghe Hagi.

Are o tehnică incredibilă, calităţi incredibile, un dribling incredibil şi rapid, poate controla un întreg joc. Dacă aveţi timp, puteţi intra pe YouTube şi să vă uitaţi la Lucian Sînmărtean, este un jucător incredibil", şi-a explicat Vorm alegerea

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (3)
plischi
plischi  •  18 Aprilie 2015, 18:40

eram odata in tribuna pe giulesti. juca rapid cu g;oria bistrita. asta a fost intr- perioada cand se zvonea ca sanmartean urma sa vina la rapid. lumea ii scanda numele. a plecat insa in olanda. este posibil ca atunci si-a ratat cariera. dupa aceea nu s-a mai auzit de el. a revenit in romania mult mai tarziu la vaslui. apoi la steaua. era insa cam tarziu.

narcis_ny
narcis_ny  •  18 Aprilie 2015, 12:23
Postat de Ovidiu Cirlugea pe 18 Aprilie 2015, 11:28

http://www1.skysports.com/football/news/11095/9808592/the-fantasy-football-club-michel-vorm-picks-his-one2eleven surprinzator! la ce echipa a ales, inseamna ca sanmartean era un super jucator in tinerete, ce s-o fi intamplat cu el de nu a ajuns mai sus?

Accidentarile si delasarea, plus ca este si foarte capricios.

10207037738801016
Ovidiu Cirlugea  •  18 Aprilie 2015, 11:28

http://www1.skysports.com/football/news/11095/9808592/the-fantasy-football-club-michel-vorm-picks-his-one2eleven surprinzator! la ce echipa a ales, inseamna ca sanmartean era un super jucator in tinerete, ce s-o fi intamplat cu el de nu a ajuns mai sus?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează