INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ALCORCON - CORDOBA 0-1

Fanii lui Alcorcon l-au fluierat și au cerut demisia lui Cosmin: ”Du-te, Contra!”

Prezentat fix acum 3 luni, Contra are contract cu Alcorcon până la finele acestui sezon
Prezentat fix acum 3 luni, Contra are contract cu Alcorcon până la finele acestui sezon

Articol de - Publicat joi, 22 septembrie 2016 00:00

Fanii l-au fluierat și i-au cerut marți demisia antrenorului român, după a doua înfrângere consecutivă. ”Cordoba a lichidat un adversar fără suflet și fără gol”, a titrat cotidianul AS.

Cosmin Contra a ajuns într-o situație critică în Segunda Division. Deși nu au trecut decât 6 etape, postul lui "Guriță" e în pericol.

A fost suficient ca, după primele două victorii într-o săptămână, în campionat și Cupa Regelui, să vină imediat și două eșecuri ca fanii să-l conteste.

La ultimul, 0-1 acasă cu Cordoba, asistența de pe Santo Domingo i-a cerut miercuri demisia antrenorului român.

A primit o linie!

"Suporterii și-au exprimat dezgustul față de tehnician și i-au strigat să plece. Echipa se îndreaptă spre retrogradare cu senzații rele și foarte prost plătită. Cordoba a lichidat un adversar fără suflet și fără gol", a scris ieri cotidianul AS.

"Un Alcorcon ineficient nu l-a deranjat pe portarul Kieszek", a completat Marca, cotidian care i-a pus în dreptul notei o linie lui "Guriță", calificativ foarte slab.

"Înainte cu forță"

Contra nu se teme însă de demitere. "Dacă n-ai rezultate, antrenorul e pus mereu în discuție. Eu sunt responsabil dacă nu câștigăm meciurile, dar merg înainte cu forță pentru a ieși din impas. În momentele grele se vede dacă vestiarul e puternic. E timpul să dăm tot ceea ce avem mai bun".

În primele 6 etape la Getafe, în 2013-2014, Cosmin luase doar 4 puncte, dar a rezistat 10 luni.

Și Moldovan suferă în Ligue 2

Tot cu un punct mai mult decât ultima clasată are și formația lui Viorel Moldovan, după ce marți a pierdut al patrulea meci în 8 etape în liga secundă, 0-2 la Ajaccio. Auxerre a picat pe locul 17 din 20, cu 6 puncte, și are al doilea cel mai slab atac din campionat, cu doar 5 goluri.

"Până să primim golul echipa a jucat bine. Apoi am căzut, nu am mai creat pericol și nu am găsit soluții. Nu am știut să avem mintea limpede ca să putem egala, deși am lucrat toată săptămâna"
Cosmin Contra, antrenor Alcorcon

20,antepenultimul, este locul ocupat de Alcorcon după 6 meciuri din acest campionat. Echipa lui Contra n-are decât 5 puncte

2goluri în 6 etape a marcat Alcorcon, care are cel mai slab atac din liga secundă spaniolă, egala Mallorcăi (un meci în minus)

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează