INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FIORENTINA

Fiorentina nu ştie la cine să renunţe » Mutu sau Gilardino?

Articol de GSP - Publicat marti, 28 decembrie 2010 00:00

Fiorentina este în dubii, nu ştie la care atacant să renunţe. Conform goal.com, primul pe lista de transferuri a italienilor de la Juventus este colegul "Briliantului", Alberto Gilardino.

Oficialii "Bătrînei Doamne" au înaintat deja o ofertă, îl dau la schimb pe Amauri şi încă 10 milioane de euro pentru a-şi asigura serviciile atacantului din Florenţa.

Pentru a-l convinge pe jucător să semneze cu ei, Juventus îi ofera toscanului un salariu de 3 milioane de euro pe sezon, cu 700.000 mai mult decît cîştigă în prezent. Cu toate că Fiorentina ar fi mulţumită de schimb, oferta "consistentă" venită din partea lui Napoli pentru Mutu pare să le fi stricat planurile bianconerilor. Pe site-ul oficial al celor de la Fiorentina se anunţă că, pentru decarul român, a apărut o ofertă şi de la Olympique Marseille. Didier Deschamps şi-l doreşte pe Mutu în echipă pentru un retur în care vor încerca să cîştige pentru a 10-a oară Ligue 1.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează