INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

Florin Andone, prezentat la noua echipă: „Nu e prea târziu să mă simt iubit și să revin la cel mai bun nivel al meu”

Florin Andone // foto: udlaspalmas.es
Florin Andone // foto: udlaspalmas.es

Articol de GSP - Publicat marti, 06 septembrie 2022 15:10 / Actualizat marti, 06 septembrie 2022 15:57

Florin Andone (29 de ani) a fost prezentat ca nou jucător al celor de la UD Las Palmas, divizionară secundă din Spania.

Internaționalul român cu 25 de meciuri și două goluri pentru prima reprezentativă a României a revenit astfel în fotbalul spaniol, acolo unde a avut cele mai bune momente ale carierei.

Magazioner, ultras, preot, psiholog, impostor? Cazul misteriosului bărbat angajat de Dinamo din DDB: „Am două facultăți, cum să fiu «sifonul» lui Elias?!”
DINAMO
Magazioner, ultras, preot, psiholog, impostor? Cazul misteriosului bărbat angajat de Dinamo din DDB: „Am două facultăți, cum să fiu «sifonul» lui Elias?!”

Florin Andone, după transferul la UD Las Palmas: „O echipă pe care am respectat-o mereu”

La conferința de presă în care a fost prezentat, Florin a spus:

„Am jucat aici de două ori, împotriva lui Las Palmas, și mi-au plăcut fanii și stadionul. Este o echipă pe care am respectat-o mereu. Mă bucur să fiu aici, tocmai mi-am cunoscut coechipierii.

Lotul cuprinde jucători foarte buni, dar trebuie să fim umili și atenți, pentru că sezonul este lung. Competiția este benefică și sunt obișnuit cu ea.

Deivid (n.r. - secretarul tehnic al clubului) a fost un factor fundamental în transferul meu. Vorbim de ceva timp, sunt recunoscător pentru efortul de a mă aduce aici. Sper să profit de această oportunitate”.

Ce spune Florin despre condiția sa fizică, având în vedere că nu a mai jucat din februarie, când îmbrăca tricoul lui Cadiz?

„Am făcut pregătirea din presezon cu Brighton, dar nu am jucat. Vreau să devin apt de joc, pentru că antrenamentele nu sunt la fel ca jocurile”.

Am trecut prin momente dificile, cu accidentări la genunchi, dar nu e prea târziu pentru a mă simți bine, iubit, confortabil, și astfel să fiu la cel mai bun nivel al meu. Încep de la 0 și sunt fericit să mă alătur clubului. Mă simt ca acasă aici, sper să fiu aici pentru mult timp.

- Florin Andone, UD Las Palmas

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Altă lovitură pentru Franța înaintea Mondialului » S-a operat la genunchi și va rata aproape sigur turneul final!

Fotbalistul Valenciei, stânjenit după ce Gennaro Gattuso a spus despre el că „este bărbatul ideal pentru fiica mea de 18 ani”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
MaxiP
MaxiP  •  06 Septembrie 2022, 20:42

Dacă revine într-o forma buna, e principalul vârf al naționalei.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează