INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

Florin Gardoş şi colegii de la Southampton l-au surprins pe Ronald Koeman » Au refuzat ziua liberă!

Fonte (stînga) şi Pele (centru) asaltînd poarta lui West Ham: 3-1 în deplasare // Foto: Guliver/GettyImages
Fonte (stînga) şi Pele (centru) asaltînd poarta lui West Ham: 3-1 în deplasare // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 27 septembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 26 septembrie 2014 23:22

Imediat după victoria cu Arsenal, 2-1 în Cupa Ligii, "sfinţii" i-au zis managerului: "Nu putem face pauze acum". Koeman glumeşte: "Dar eu am pierdut o zi alături de soţie".

Marţi seară, cînd Gardoş şi alb-roşiii sărbătoreau succesul de pe "Emirates", Ronald Koeman le-a spus: "Mîine aveţi zi liberă". A avut o mare surpriză.

După ce a discutat cîteva minute cu coechipierii, căpitanul Fonte i-a vorbit managerului:
- Sîntem profesionişti, nu putem face pauze acum. Sîmbătă avem alt meci dificil, cu QPR.

Stoperul a discutat şi cu ziariştii: "Cel mai important era să accelerăm procesul de recuperare, de aceea am decis că e mai bine aşa pentru noi".

Koeman nu şi-a ascuns mirarea:
- N-am mai antrenat în toată cariera o asemenea echipă, cu jucători care să refuze ziua liberă pentru a nu rata un antrenament.

Tehnicianul olandez avea alte planuri, dar şi le-a anulat. Nu putea lipsi tocmai el. A glumit la conferinţă: "Ei au cîştigat o zi de pregătire, eu am pierdut o zi alături de soţie". :)

2 este locul pe care îl ocupă Southampton în Premier (10 puncte, doar 3 mai puţin ca liderul Chelsea)

9 goluri în 5 etape au "sfinţii" lui Koeman, o medie de 1,8 reuşite pe meci (au primit doar 3 goluri)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
mvradulescu
mvradulescu  •  27 Septembrie 2014, 11:41

Nu-mi pare greu de crezut! Cred că dl. Ronald Koeman ar fi fost și mai surprins dacă antrena Rapidul! Nu cred că a mai văzut o echipă care să joace cu rezultate acceptabile în speranța că în secolul viitor vor primi totuși niște salarii ... Aşa că devotamentul "sfinților" nu poate fi mai sus de poziția secundă între motivele care ar putea să-l surprindă !!!

helioglobalus
helioglobalus  •  27 Septembrie 2014, 11:34

Baftă, FLORIN!

dorugo02
dorugo02  •  27 Septembrie 2014, 09:14

VREI SA FII LIBER FINANCIAR? NU MAI STA PE GANDURI SI VINO ALATURI DE NOI. POTI CASTIGA 300 $ PE LUNA LUCRAND DE ACASA ,DIN FATA CALCULATORULUI CATEVA ORE PE ZI.OFERTA DE COLABORARE ESTE FOARTE AVANTAJOASA.PENTRU DETALII TRIMITE UN EMAIL LA CU "INFO" LA ADRESA : [email protected]

Vezi toate comentariile (3)
Comentează