INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Florin Stîngă a semnat cu Xanthi Skoda!

Articol de - Publicat marti, 12 ianuarie 2010 00:00

Grecii de la Xanthi Skoda nu se opresc şi au mai transferat un jucător din campionatul românesc. După ce în urmă cu o săptămînă fostul jucător al Rapidului a semnat cu elenii, astăzi a venit rîndul jucătorului celor de la Pandurii Tg. Jiu să semneze cu Xanthi.

După 16 etape, Xanthi ocupă poziţia a 12-a în clasament, cu cinci victorii, trei rezultate de egalitate şi opt partide pierdute. Noua echipă a lui Buga se află la 23 de puncte de ocupanta primului loc, Panathinaikos Atena.

Căpitan de patru  ani de cînd a semnat cu Pandurii, Stîngă se afla în ultimele şase luni de contract cu formaţia patronă de Marian Condescu. „Florin şi-a făcut datoria pentru echipa noastră. Are o vârstă şi e normal să-l lăsăm să meargă şi să joace acolo. Am primit o cerere din partea clubului grec şi am fost de acord să-l lăsăm să plece gratis”, a declarat Condescu.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează