INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Fostul puşti minune al Stelei şi-a relansat cariera » Ce oferte ademenitoare a primit

Articol de - Publicat marti, 17 decembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 17 decembrie 2013 19:20

"Am avut contractele pe masă de la Monaco şi Bastia, dar nu am semnat din cauza impresarilor", au fost cuvintele lui Florentin Matei într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor din urmă cu mai puţin de două luni.

Acum, Matei şi-a găsit locul şi se simte bine în campionatul Ucrainei, unde a devenit unul dintre cei mai importanţi jucători ai lui Volyn.

Imediat, a apărut şi interesul echipelor importante pentru fostul stelist. Evoluţiile bune din tricoul lui Volyn au atras atenţia echipelor importante din Ucraina, dar şi a celor din Vest.

Bogaţii de la Metalist Harkov şi ultima clasată din Premier League, Sunderland, au pus ochii pe mijlocaşul de 20 de ani, s-au interesat de serviciile sale şi în ianuarie vor înainta şi o ofertă.

Jucătorul a mai fost dorit în trecut de echipe precum AS Monaco sau Bastia.

E preferatul antrenorului

Ajuns la Volyn Luţk, Florentin Matei a impresionat prin tehnica sa, cunoscută şi în perioada în care a evoluat în Ghencea.

A devenit rapid un jucător de bază şi face cuplu la mijlocul terenului cu alt fost stelist, Eric Bicfalvi.

A fost printre cei mai buni oameni de pe teren cu Şahtior, cînd echipa sa a cîştigat, 2-0 şi a oferit o pasă de gol contra lui Dinamo Kiev.

Gol, penalty ratat şi unul obţinut cu Tavriya

Cel mai bun meci l-a făcut în deplasarea de la Tavriya Simferopol, cînd a fost introdus pe teren în minutul 29 şi a schimbat radical întreaga partidă.

A marcat în ultimul minut al primei reprize din lovitură liberă, după ce în urmă cu cîteva minute obţinuse un penalty, pe care Bicfalvi l-a irosit însă.

După pauză el a fost cel care a ratat un penalty şi în ultimul minut Volyn a fost egalată după ce avusese 2-0 la pauză.

Semnase cu Bastia

Formaţia lui Claudiu Keşeru a fost cea mai aproape de a-l aduce, contractul chiar a fost trimis la Federaţia Franceză de Fotbal, însă a ajuns cu cîteva minute după ora 00:00 a ultimei zi de transferuri şi nu a mai putut fi înregistrat.

Dorit şi de Monaco

Înainte de a ajunge la Volyn, Matei a primit o ofertă extrem de tentată de la AS Monaco. Jucătorul avea un salariu foarte bun şi o primă de instalare extrem de interesantă. Nu a mai ajuns însă tot din cauza agenţilor

 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (13)
cosmin97
cosmin97  •  18 Decembrie 2013, 17:19

Suntem vanati de impresari Matei are dreptate ,muncesti de mic copil,fotbalul e singura noastră jucărie ,pe de alta parte nu poți mânca dulciuri cât vrei ,nu te poți duce prea des la Fast food si plus multă munca si ore petrecute pe terenul de fotbal,zile plecate prin turnee si vin așa-zișii impresari care ne oferă mai nimic ,iar noi trebuie sa ne mulțumim ca am obținut un contract si iar sa muncim pentru a merge mai departe,cam așa e cu impresarii ,precizez ca sunt si impresari care chiar te ajuta si de aceea trebuie aleși cu grija sau mai degrabă pe cont propriu ca sar putea sa fii mai câștigat ,multe cluburi se cam feresc de jucatori cu impresari

zwqx
zwqx  •  18 Decembrie 2013, 14:48

Cred că sursa articolului este Ionuţ Chirilă.

talpaiadului
talpaiadului  •  18 Decembrie 2013, 03:14

Eu am auzit ca si Real Madrid l-ar fi ofertat pe Matei, dar totul a cazut pentru ca s-a trezit tarziu si a pierdut trenul in ziua semnarii contractului. Probabil ca tot din cauza impresarilor...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează