INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  1860 MUNCHEN

Fostul stelist Lovin îşi propune să scoată 1860 Munchen din criză: "Sînt jucător de Ligă, trebuie să arăt asta" ;)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 iulie 2010 00:00

Confruntată cu probleme financiare serioase, TSV !860 Munchen are parte de o susţinere neaşteptată chiar din partea jucătorilor. Una dintre principalele voci din vestiarul bavarezilor este cea a fostului stelist Florin Lovin, care le cere coechipierilor săi mobilizare maximă pentru a reuşi să stabilizeze financiar clubul.

"Noi, jucătorii, trebuie să ajutăm în aceste momente dificile. Toţi trebuie să ne asumăm rolurile necesare pentru a încerca să depăşim această pasă nefastă. Vom da totul, pot să vă asigur de asta! Avem încredere în propriile forţe şi sperăm să avem rezultate mari.

În plan personal, îmi propun să arăt că am jucat cîndva în Champions League, iar asta nu se face prin amintiri, ci printr-un nivel cît mai bun de performanţă. Ştiu că nu sîntem favoriţi la promovare, dar cu puţin noroc, situaţia se poate schimba după cîteva etape", spune Lovin în Bild.

Titular incontestabil pentru munchenezi în debutul stagiunii precedente, Lovin a fost ţinut pe bară de o accidentare la ligamentele încrucişate ale genunchiului stîng în a doua jumătate a sezonului.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
zeidas
zeidas  •  21 Iulie 2010, 13:49

Arata-i bricheta si milogestete de arbitru sa se dea lovit si sa intrerupa meciul, ca asta stii de la Steaua.

treadstone
treadstone  •  21 Iulie 2010, 13:37

:)))

thebluestlion
thebluestlion  •  21 Iulie 2010, 13:31

asta era singul viu de la Steaua si stelistii arunca cu rahat in el :)) N-o fi el mare fotbalist, dar e peste nic-olita si co.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează