INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANIVERSARE

FOTO Ciprian Marica le-a oferit cadouri inedite Simonei Halep şi lui Klaus Iohannis de 1 decembrie

Foto: Facebook Ciprian Marica +1   FOTO
Foto: Facebook Ciprian Marica

Articol de GSP - Publicat luni, 01 decembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 01 decembrie 2014 17:48

Ciprian Marica, fotbalistul lui Konyaspor, le-a oferit cîte un tricou al echipei naţionale Simonei Halep şi preşedintelui ales Klaus Iohannis.
Internaţionalul român a postat pe pagina personală de Facebook două imagini cu tricourile "tricolore", pe spatele cărora scria numele lui Halep şi Iohannis şi numărul 9.

"Dragi prieteni! Vă urez la mulţi ani fericiţi de Ziua naţională a României! Şi pentru că este aniversare, fac şi două cadouri - tricoul sacru al echipei naţionale - pentru două persoane care înseamnă enorm pentru toţi românii.

Domnişoarei Simona Halep i-am ales numărul 9 pentru ca a fost cel mai bun atacant al României în meciul cu imaginea proastă care ni se face în străinătate. A dus numele României în toate zările, mai mult decît orice ambasador al statului. Bravo, Simona!

Un tricou cu numărul 1 îl voi oferi omului numărul 1 în stat, preşedintelui Klaus Iohannis. Să nu uitaţi, domnule preşedinte, cîte speranţe şi-au făcut românii în privinţa dumneavoastră. Să fiţi numărul 1 în lupta împotriva corupţiei, în lupta cu nedreptăţile, în lupta pentru drepturile tuturor românilor!Încă o data "La mulţi ani!" Hai România!", a fost mesajul lui Ciprian Marica.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (10)
senemagugu_nagaga
senemagugu_nagaga  •  01 Decembrie 2014, 22:43
Postat de irishjoe pe 01 Decembrie 2014, 18:25

Maricicica iar te faci de rahat pe unde te duci!

Tu te faci de cacao pe unde postezi ... Esti chiar iremediabil , imbecilitatea ta e comparabila doar cu Chomolungma 8848 ... Esti cretin , amice ...

irishjoe
irishjoe  •  01 Decembrie 2014, 18:25

Maricicica iar te faci de rahat pe unde te duci!

livyou86
livyou86  •  01 Decembrie 2014, 18:17

Bravo lui! Da dovada de nationalism si de educatie! Nu vad care-i relevanta in afirmatia ca e capitanul Romaniei si joaca in Turcia. Si nu vad rostul comentariilor rautacioase. Dar asa-i romanul. Sparge semninte si comenteaza orice. Totu-i pute!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează