INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

FOTO Dacă e aprilie, e Lucescu la Galatasaray » Întâlnirea-SURPRIZĂ care l-a dat de gol

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 13 aprilie 2017 11:21

Preşedintele clubului Galatasaray, Dursun Ozbek, s-a întâlnit cu translatorul lui Mircea Lucescu din perioada petrecută în Turcia, Sinan Serhatoglu.

Publicaţia FotoMac a dezvăluit astăzi informaţia conform căreia Serhatoglu a discutat cu tehnicianul român despre posibilitatea unei reveniri în țara semilunei.


Anunțul de pe prima pagină de azi, din FotoMac

Galatasaray nu traversează cea mai bună formă, clasându-se pe poziţia a 4-a a clasamentului, la 11 puncte distanţă de rivala Beşiktaş. Înfrângerea din ultima etapă, scor 0-4, pe terenul celor de la Başakşehir, i-ar putea fi fatală antrenorului Igor Tudor.

Mircea Lucescu a preluat Zenit Sankt Petersburg la începutul acestui sezon, fiind dur contestat de presa din Rusia din cauza rezultatelor slabe. Favorită clară la startul sezonului, Zenit ocupă doar poziţia a 3-a, la 8 puncte în spatele liderului Spartak Moscova.

Nu este prima dată când turcii de la Galatasaray încearcă readucerea lui Mircea Lucescu. Anul trecut, în aceeaşi perioadă a anului, zvonurile despre numirea românului păreau mai veridice ca niciodată. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează