INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ŞAHTIOR DONEŢK

FOTO Lucescu, pe panourile publicitare din Doneţk! Antrenorul este susţinut de fani

Mircea Lucescu este susţinut printr-un panou (foto: ostro.org) +1   FOTO
Mircea Lucescu este susţinut printr-un panou (foto: ostro.org)

Articol de - Publicat joi, 19 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat joi, 19 ianuarie 2012 12:31

Antrenorul român Mircea Lucescu îşi pregăteşte ieşirea din spital şi revenirea la Şahtior Doneţk. În oraşul ucrainean, aşteptarea este mare, iar imaginea tehnicianului apare pe un panou publicitar din centrul urbei.

După sutele de mesaje de susţinere venite din partea fanilor, o poză cu Lucescu, alături de mesajul "Mister, însănătoşeşte-te! Întoarce-te cît mai repede la Doneţk," a fost amplasată chiar în zona centrală a localităţii din estul Ucrainei.

Mircea Lucescu a răspuns, în această dimineaţă, cîtorva întrebări adresate de site-ul oficial al clubului, shakhtar.com. "Cu siguranţă că o să mai conduc. De ce nu? Eu am văzut acel tramvai", a spus antrenorul, întrebat dacă se va mai urca la volanul unei maşini după accidentul suferit la începutul anului.

"Nu o să mă uit la meciurile echipei din turneul susţinut în Dubai. Am oameni instruiţi pentru a urmări aceste partide, ei îmi vor da detaliile necesare," a conchis Lucescu.

Pe 6 ianuarie 2012, tehnicianul a fost implicat într-un grav accident de circulaţie, petrecut pe bulevardul Vasile Milea din Capitală.


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
dakesis
dakesis  •  19 Ianuarie 2012, 13:45

dar de ce puneti acceasi poza de doua ori? E cumva mai credibila imaginea daca e facuta noaptea? Cu ce conceptii noi veniti voi, marilor ziaristi... Bie ca e luminata fata stralucescului si semnul pentru trecerea de pietoni e in bezna... Oricum se opresc soferii sa il admire pe gipsong, nu mai trebuie sa bage seama la trecerea de pietoni... Tara inapoiata, nici noi nu suntem departe...

b0gdan_88
b0gdan_88  •  19 Ianuarie 2012, 12:46

Iordanescu si Ienei unde sunt???????? Nationala de aur=Lucescu si Steaua 86=Halagian !!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează