INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MALDIVE

FOTO + VIDEO Primele imagini cu Andrei Cordoș în Maldive! A devenit coleg cu un fotbalist celebru în mediul virtual :)

Articol de - Publicat luni, 16 ianuarie 2017 15:40

Fundaşul central, Andrei Cordoş, 28 de ani, s-a transferat în această iarnă la Maziya, echipă din prima ligă a Insulelor Maldive. Pe lângă peisajele călduroase de vacanţă, fostul stoper al lui ASA, Dinamo sau Pandurii, a întâlnit şi un fotbalist celebru în mediul virtual.  

Este vorba despre al doilea căpitan al echipei, Ashad Ali Adubarey. Acesta a devenit cunoscut după ce a bătut o lovitură de pedeapsă simulând o cădere. Cordoş a detaliat pentru GSP.ro cum decurge viaţa la noua sa echipă:

"Am văzut şi eu pe Youtube imaginile cu penaltyul acela executat de Adey. M-am amuzat mult mai ales că repetă schema şi la antrenamente.  Lăsând gluma deoparte, este un jucător de naţională, al doilea căpitan al echipei şi unul dintre cei mai importanţi fotbalişti ai Ligii. M-am acomodat repede în Maldive.

Chiar nu mă aşteptam să fie totul atât de bine aici! Au o mâncare foarte bună, condiţiile de pregătire sunt ok, cu toate că ne antrenăm pe teren sintetic. Este cald, dar nu sufocant iar despre ce peisaje văd zilnic aici nici nu are rost să vorbim.

Oamenii sunt foarte deschişi şi doritori să te facă să te simţi confortabil în ţara lor. Avem un antrenor european care ar putea antrena oricând şi în România după metodele pe care le-am văzut până acum. Aştept să înceapă campionatul şi să reuşim să câştigăm titlul", a dezvăluit Cordoş pentru GSP.

Save

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează