INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FRANŢA

Francezii n-au fost impresionaţi de debutul la Ajaccio: "Mutu nu merge pe apă"

Mutu nu a reuşit să facă prea multe în cele 28 de minute jucate cu Lyon.
Mutu nu a reuşit să facă prea multe în cele 28 de minute jucate cu Lyon.

Articol de - Publicat marti, 18 septembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 17 septembrie 2012 22:59

L'Equipe aminteşte de "jucătorul care s-a evidenţiat la primul său meci doar printr-un fault grosolan şi un cartonaş galben".

A disputat primele sale 28 de minute în Ligue 1, la Lyon - Ajaccio 2-0, dar jocul lui Adrian Mutu nu a lăsat urme: "Decît pe spatele lui Malbranque, adversarul pe care l-a lovit după un fault grosolan". Şi L'Equipe a precizat: "S-a evidenţiat numai printr-un cartonaş galben. Deocamdată, Mutu nu merge pe apă". "Tricolorul" nu e încă salvatorul aşteptat de corsicani.

Totuşi, antrenorul Alex Dupont spune: "Mă aşteptam la acest debut. Va atinge în curînd nivelul maxim şi ne va oferi soluţii. E un ucigaş al careurilor".

"Mutuometrul" pe zero
După ce a declarat că va marca mai multe goluri decît prietenul Ibrahimovici (PSG) în Ligue 1, L'Equipe a făcut deja prima comparaţie. Şi a găsit şi un dispozitiv de măsurat golurile lui Mutu: Mutuometrul.

521915-mutu-zlatan.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
leroiv72
leroiv72  •  18 Septembrie 2012, 14:06

pai nu mai e minune pt piratii aia de la ajaccio? ca doar acu' vreo saptamana tot acilea era un material in care aia se inchinau si minunau de cum vede mutulica fotbalul, despre viziunea si experienta lui... :)) una peste alta, sa fim seriosi...cat ar fi aia de slabuti, managerul, patronul, antrenorul(ma rog stafful care a decis aducerea lui mutu) nu cred eu ca nu stiau ce aduc! dar ca si imagine(cat o mai tine si asta) e ok...mai scrie presa, mai vinde un tricou, niste abonamente...se revigoreaza un pic clubul. dar in nici un caz nu isi pun reale sperante in jucatorul mutu! ca s'or lega o lovitura libera, o pasa, un gol..sa fie primit! :D

ipsilante
ipsilante  •  18 Septembrie 2012, 09:31

Pauzele lugi si dese, cheia marilor succese! Mutu joaca fotbal dupa o noua filozofie! Cei care iau plasa si-l mai cumpara, pentru ce juca odata, o iau in barba cu brutalitate... Asa si bietii prapaditi de la Ajaccio! Epava Mutu, pluteste in deriva pe valurile neputintei, umilintei si rusinii... Nu va mai juca niciodata fotbal adevarat! Nici macar nu mai are puterea si vointa sa mimeze asta, pentru ca e puturos si s-a invatat doar sa minta fotbalul si sa incaseze... Cit despre jena, rusine, bun simt, Mutu nu le-a avut niciodata... Inseala pe oricine, promite orice, semneaza si incaseaza... Fotbal? E prea obositor... Mutu ESTE o epava in descompunere...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează