INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  REGRETE

FRANCO ZEFFIRELLI: "Pierderea lui Mutu e o tragedie pentru Fiorentina"

Articol de - Publicat vineri, 29 ianuarie 2010 00:00

Celebrul regizor italian Franco Zeffirelli, mare suporter al Fiorentinei, crede că echipa va pierde enorm în valoare după suspendarea lui Adrian Mutu.

 

"E o adevărată tragedie pentru o formaţie care începuse bine campionatul şi ne-a dat atîtea speranţe, iar acum oscilează. Pierdem unicul fotbalist cu greutate din lot. Cred că şefii clubului vor trebui să facă investiţii serioase pe piaţa transferurilor pentru a compensa absenţa lui", a spus Zeffirelli.

Mutu a fost depistat pozitiv la sibutramină în urma unui test antidoping efectuat pe 10 ianuarie 2010, la finalul meciului Fiorentina - Bari (2-1). El riscă între 1-4 ani de suspendare sau 4-6 ani dacă va cere proba B. "Tricolorul" e recidivist, după ce, în 2004, a testat pozitiv la cocaină, luînd 7 luni de suspendare. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează