INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GERMANIA

Galatasaray, Werder Bremen şi Juventus au ieşit la vînătoare » Bătaie pe Marica

Articol de - Publicat miercuri, 29 decembrie 2010 00:00

Turcii de la "Star" susţin că directorul sportiv al Galatei, Adnan Sezgin, s-ar fi înţeles deja cu atacantul lui Stuttgart. Dar Bremen şi Juve urmăresc totul

Duel în trei pentru serviciile lui Ciprian Marica! Galatasaray, Werder Bremen şi Juventus îl vor pe atacantul lui Stuttgart în mercato din ianuarie, iar un cotidian din Istanbul anunţă că turcii sînt în pole- position.

Acontat de Hagi?
"Star" a dezvăluit ieri că directorul sportiv al Galatei, Adnan Sezgin, ar fi ajuns deja la un acord cu "tricolorul". O prioritate pentru Gică Hagi, care are nevoie de un jucător cu profilul său în compartimentul ofensiv, Marica ar urma să încaseze 1,5 milioane de euro pe an. Costul tranzacţiei: 4 milioane de euro.

Înlocuitor pentru Almeida
Werder Bremen şi-a îndreptat, la rîndu-i, atenţia asupra atacantului de 25 de ani. Managerul Klaus Allofs îl vede drept înlocuitorul cel mai potrivit pentru portughezul Hugo Almeida, plecat la Beşiktaş, şi s-a interesat deja de condiţiile în care VfB ar fi dispus să-i dea drumul românului.

Alternativa
Varianta "Juventus" a apărut acum o lună. Torinezii l-au trecut pe Marica pe lista lor drept soluţie de rezervă la ţintele principale, Forlan şi Dzeko, cotaţi la 30 de milioane de euro. Dar n-au făcut deocamdată nici o mişcare.


2012 e anul în care expiră contractul pe 5 sezoane al lui Marica la VfB Stuttgart

1,5 milioane euro net anual este salariul pe care-l încasează "tricolorul" la şvabi

6 milioane euro e suma la care e cotat atacantul Stuttgartului pe transfermarkt.de

Stuttgart l-ar ţine
Managerul lui VfB Stuttgart, Fredi Bobici, a precizat că "în acest moment, decizia noastră e de a nu ceda nici un jucător". Pe Marica şi pe Pogrebniak cu atît mai puţin, susţine cotidianul Bild: "Pînă la cartonaşul roşu luat la Hamburg, românul a avut evoluţii bune în a doua jumătate a turului". Totuşi, VfB a achiziţionat deunăzi un jucător ofensiv, pe japonezul Okazaki, de la Shimizu S-Pulse.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (3)
vasilescugeo
vasilescugeo  •  29 Decembrie 2010, 11:16

clanul da albanezi berbecali

vasilescugeo
vasilescugeo  •  29 Decembrie 2010, 11:05

Daaa cand va folosi clanul berbecali mijloacele de transport in comum pentru a se deplasa.

alenb
alenb  •  29 Decembrie 2010, 10:14

chelsea nu? Barcelona? real madrid? sau aia il vor doar pe radu stefan? Suntetia sa penibili, noi nu mai avem loc nicaieri in europa si voi aberati si mintiti cu transferuri, va luati 100 euro de la impresarul sef si scrieti enormitati. Radoi la inter, tamas la chelsea, radu stefan la primele 10 cluburi din europa, acuma incepeti si ratatul asta de marica. Mai bine ati face o statistica cate goluri in cate meciuri a marcat saracia la stuttgart

Vezi toate comentariile (3)
Comentează