INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GERMANIA

GALERIE FOTO Marica în şut! » Atacantul lui Schalke a coborît la 1.078 de metri în subteran

Marica a coborît alături de coechipierii săi în mină. +4   FOTO
Marica a coborît alături de coechipierii săi în mină.

Articol de - Publicat miercuri, 18 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat marti, 17 ianuarie 2012 21:34

”Tricolorul”, Raul şi colegii de la Schalke au transpirat la propriu în mina Auguste Victoria. Ca să ştie cum îşi cîştigă traiul zilnic majoritatea fanilor şi că merită să se bată la titlu pentru ei.

Mizerie, zgomot, aer rarefiat şi peste 30 de grade Celsius. Mina Auguste-Victoria, în care-au coborît luni după-amiază, n-a fost o gazdă primitoare pentru Marica, Raul şi coechipierii de la Schalke. Dar conducerea clubului nici n-a avut în intenţie aşa ceva cînd a pus la cale "descinderea" la 1.078 de metri adîncime.

Scopul real este ca jucătorii să vadă în ce condiţii îşi cîştigă traiul majoritatea suporterilor. Adevăraţii mineri, cei care intră zilnic în minele de cărbuni din împrejurimile oraşului Gelsenkirchen înainte de a lua drumul stadionului. Să se solidarizeze cu ei şi să dea totul pe teren.

Efectul pare să fie cel dorit. În urma experienţei de două ore în şut, ex-galacticul Raul s-a declarat "profund impresionat". Iar golgeterul Huntelaar a pus punctul pe "i": "Ce-am văzut azi ne motivează şi mai mult. Pentru asemenea oameni chiar merită să te baţi la titlu".

"După atîta muncă ne-am distrat puţin în mină. A fost senzaţie!" (Ciprian Marica)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează