INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

GAZIANTEP - ALANYASPOR 1-1 // Marius Șumudică, promisiune bombastică la conferință: „Dacă echipa asta retrogradează cu mine, mă retrag! Nu mai antrenez niciodată”

Articol de - Publicat duminica, 27 octombrie 2019 09:48

Marius Șumudică (48 de ani) a evitat în ultima clipă a treia înfrângere consecutivă, egalând în prelungiri în fața liderului Alanya, 1-1 pe teren propriu. După nouă etape, nou promovata Gaziantep e pe locul 9, la jumătatea clasamentului, iar antrenorul român a făcut din nou spectacol la conferința de presă de după meci.  

Șumudică era surexcitat, ca la fiecare întâlnire cu jurnaliștii turci. Le-a spus că „e foarte greu să ne bată cineva acasă. Ați văzut-o acum. Luptăm, avem același sânge, ne tragem din Balcani”. 

Nu a uitat subiectul ce îl măcina de ceva vreme. Articolul care l-a deranjat cel mai mult: „Un ziarist a scris că Gaziantep nu va rezista în Süper Lig cu mine pe bancă. Sunt gata să fac un pariu”. Și a promis: „Dacă echipa asta retrogradează cu mine, mă retrag! Nu mai antrenez niciodată!”. 

A anunțat și a doua parte a pariului: „Dar, în cazul în care nu picăm, să nu mai scrie, să renunțe. Să aibă caracter și să plece din presă. Aștept un răspuns”.  

„Gaziantep a jucat mai bine decât echipa de pe locul 1. Cu toată modestia, nu s-a văzut care e prima în Turcia. Mi-au lipsit cinci titulari. Dacă îi aveam pe toți, câștigam ușor” - Marius Șumudică, antrenor Gaziantep 

12 puncteare Șumudică la Gaziantep în 9 etape: 3 victorii, 3 egaluri, 3 eșecuri (golaveraj 14-18)

VEZI ȘI:  

GAZIANTEP - ALANYASPOR 1-1 // VIDEO + FOTO Formația lui Șumudică revine în fața liderului din Turcia! Cum a celebrat antrenorul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
bazinga
bazinga  •  27 Octombrie 2019, 14:47

Repet...asta chiar se crede antrenor?!?!?!

pma77
pma77  •  27 Octombrie 2019, 13:03

Sumudica seamana un pic cu john Gotti,celebrul mafiot din anii 80 :)

paiazze
paiazze  •  27 Octombrie 2019, 11:50

Hahahaha.... Auzi la el, avem acelasi sange cu turcii, natie de musulmani care ne-a calcat in picioare de cate ori a putut. Sumudica asta cred ca nici doua clase n-a facut in viata lui. Degeaba ai bani, daca iti functioneaza doar doi neuroni. Lucru care se dovedeste si in cariera lui de antrenor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează