INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FIORENTINA - CHIEVO

Giancarlo Antognoni îl laudă pe Mutu: "E un atacant desăvîrşit! Aş fi fericit dacă mă va întrece!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 noiembrie 2010 00:00

Giancarlo Antognoni, cel care a marcat 61 de goluri pentru Fiorentina, consideră că Adrian Mutu are şanse reale de a-i depăşi recordul, considerănd că italienii au nevoie de ajutorul atacantului român.

Giancarlo Antognoni, cel care a marcat 61 de goluri pentru Fiorentina, consideră că Adrian Mutu are şanse reale de a-i depăşi recordul, considerănd că italienii au nevoie de ajutorul atacantului român.

"Mutu mai poate fi decisiv pentru Fiorentina mulţi ani de acum încolo aşa cum a fost şi pînă acum. La primul meci, cu Catania, după o absenţă de nouă luni, a arătat calitate în joc, a arătat că nu s-a schimbat. A avut ocazii importante la aceea partidă, a şutat de mai multe ori. A fost cel mai periculos jucător al Fiorentinei, a fost aproape să marcheze. Doar la forma fizică mai are de lucrat, dar sînt convins că îşi va îmbunătăţi şi acest aspect", a declarat Giancarlo Antognoni pentru violanews.com

Giancarlo Antognoni a adăugat că ar fi fericit dacă Mutu va reuşi să-i depăşească recordul de goluri marcate: "Mutu are capacităţi reale de a înscrie multe goluri de acum înainte. Ştie jocul cu mingea, are abilitaţi,  e un atacant desăvîrşit, iar acest lucru este foarte bun pentru Fiorentina. Ce aş spune dacă mă întrece...Aş fi fericit pentru Adrian.."

Adrian Mutu a marcat de 54 de ori pentru Fiorentina, în cele 93 de jocuri.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
eu__
eu__  •  06 Noiembrie 2010, 11:48

=))

alpin
alpin  •  06 Noiembrie 2010, 11:39

Ar fi pacat ca un drooogat ca Mutu sa-l depaseasca pe un adevarat SIGNORE al fotbalului, ca Giancarlo!!! Chiar si pe trecerea de pietoni!!!

batranul_si_marea
batranul_si_marea  •  06 Noiembrie 2010, 11:14

Pana la cele 168 de goluri pe care le are Batistuta pentru Fiorentina, mai are mult de pedalat Mutu. Cam vreo 20 de ani asa. Sa punem lucrurile in ordine. Batistuta a fost cel mai bun atacant care a jucat vreodata pentru Fiorentina. Mutu e la distanta mare.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează