INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BURSASPOR

Giani Kiriţă: "Sînt foarte iubit la Bursa, mă bucură mult interesul care mi se arată în Turcia"

Articol de GSP - Publicat luni, 12 iulie 2010 00:00

Fotbalistul echipei Bursaspor, Giani Kiriţă, a declarat într-un interviu acordat cotidianului local Hakimiyet că îl bucură interesul care i se arată în Turcia, unde nu se poate plimba liniştit prin Bursa, fiind mereu abordat de suporteri care vor să discute şi să se fotografieze cu el. Kiriţă a câştigat titlul în Turcia cu Bursaspor, în sezonul 2009/2010.

"Succesul a fost adus de mai mulţi factori. Jucătorii au crezut unii în ceilalţi. Nu am ratat nicio oportunitate. Toţi fotbaliştii din echipă, indiferent dacă au jucat sau nu, s-au respectat reciproc. Am avut şi meciuri critice, cum au fost cele cu Fenerbahce şi cu Beşiktaş. Bineînţeles că nu trebuie să îi uităm nici pe suporteri. Până acum, nu am avut parte de un interes atât de mare la nici o echipă la care am jucat. Nu pot să mă plimb liniştit prin Bursa. Oamenii vor peste tot să se fotografieze cu noi, să discute cu noi, ceea ce mă face fericit", a spus Giani Kiriţă, aflat în cantonament în Austria, cu echipa din Bursa.

Jucătorul român a precizat că speră să mai obţină performanţe cu Bursaspor. "Am scris istorie şi sper că vom continua la fel. Câştigarea titlului a fost ceva minunat. Sunt în Turcia de 7 ani şi mă simt norocos pentru că am putut trăi un astfel de sentiment. Înainte de meciul cu Beşiktaş (n.r. - din ultima etapă a campionatului Turciei) fusesem operat. Deşi mă ridicam greu în picioare, am participat la toate manifestările de bucurie. L-am convins foarte greu pe doctor. Dacă nu aş fi fost prezent, ar fi fost foarte rău pentru mine", a adăugat Kiriţă.

Giani Kiriţă a menţionat că îşi doreşte ca în noul sezon să joace mai mult decât în campionatul trecut, când a avut probleme din cauza accidentărilor: "Vreau mult să joc. Vreau să dau tot ce pot din mine şi să îmi aduc o contribuţie mai mare la Bursaspor. Sunt foarte iubit în Bursa şi vreau să arăt că merit".

Sursă: Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
cfrele
cfrele  •  12 Iulie 2010, 20:10

moaama, modetia asta o sa te omoare intr-o zi :D penibil pana la capat, mai ramane sa ne spui ca ti-au pregatit statuie-n centru' :))

cipdogus
cipdogus  •  12 Iulie 2010, 19:45

Bravo tie, Giani! Campion al Turciei nu e usor lucru, altii se chinuie la noi sa castige panarama asta de campionat romanesc si nu reusesc...

headhunterz
headhunterz  •  12 Iulie 2010, 11:46

dute ba drq

Vezi toate comentariile (3)
Comentează