INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  KUBAN KRASNODAR

Gigel Bucur: "Eu inventez goluri, le voi arăta asta şi celor de la Kuban" ;)

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 februarie 2010 00:00

Atacantul lui Kuban Krasnodar, Gigel Bucur, spune că transferul său la Kuban Krasnodar este un pas înainte în carieră şi promite să facă tot ce depinde de el pentru a se impune la echipa antrenată de Dan Petrescu.

"Întotdeauna e greu cînd te transferi la o nouă echipă, adaptarea e un proces normal şi poate fi unul de durată. Pentru mine, situaţia este într-un fel diferită. Primesc totul de la antrenor în limba română, îl am pe Sretenovici lîngă mine şi fac eforturi să învăt cît mai repede limba.

Avem mulţi jucători buni, ne bazăm pe ceea ce fiecare dintre ei poate să aducă grupului. Sînt un fotbalist căruia îi place golul, misiunea mea e să le inventez, indiferent de situaţie, şi asta intenţionez să le arăt şi fanilor lui Kuban", a spus Bucur.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
 •  20 Februarie 2010, 16:13

multumim bucur pt ce ai facut la timisoara

 •  20 Februarie 2010, 14:04

Ceea ce vrea sa spuna Bucur, e simplu: in ziua de azi defensivele sunt bine puse la punct;practic ele pot fi formate si din 7-8 jucatori;ei bine, pt. a le depasi, trebuie sa iesi un pic din tipare, sa reinventezi un pic fotbalul,sa-i surprinzi cu ceva..Asta e treaba jucatorilor de geniu, jucatorilor care si gandesc, nu doar alearga si trag tare peste sau pe centru portii.Bucur prin constitutia lui, risca' sa fie anihilat, daca nu venea tot timpu cu ceva nou.

 •  20 Februarie 2010, 12:15

Hai ca deja exagerezi

Vezi toate comentariile (3)
Comentează