INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

Goian şi-a reziliat contractul cu Glasgow Rangers » "Acum îşi caută echipă în Anglia"

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 iunie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 29 iunie 2013 13:13

Clubul Glasgow Rangers a anunţat pe site-ul oficial că fundaşii Dorin Goian şi Carlos Bocanegra părăsesc gruparea scoţiană, cu un an înainte de expirarea contractelor pe care le aveau, informează Mediafax.

"Rangers confirmă plecarea fundaşilor Carlos Bocanegra şi Dorin Goian, după ce contractele ambilor au fost reziliate, de comun acord, ieri. Cei doi jucători au fost împrumutaţi la Racing Santander, respectiv Spezia, în sezonul trecut, pentru a se economisi banii care ar fi reprezentat salariile lor mari.

După discuţii ce au avut loc în ultimele zile, ambii jucători sînt acum liberi să îşi continue carierele în altă parte, ei încheindu-şi contractele în Glasgow cu un an mai devreme", notează sursa citată.

Rangers.co.uk menţionează că Goian ar vrea să revină în Marea Britanie: "Goian se pare să ar vrea să revină în UK şi îşi caută echipă în Anglia".

Dorin Goian era legitimat la Glasgow Rangers din 2011, iar în sezonul 2012/2013 a evoluat la echipa italiană Spezia, sub formă de împrumut.

Citește și:

Marius Ștefănescu ar fi aproape de FCSB, deși Dioszegi spunea că „onoarea nu se poate cumpăra
Superliga
Marius Ștefănescu ar fi aproape de FCSB, deși Dioszegi spunea că „onoarea nu se poate cumpăra" » Acum, oficialii de la Sepsi se contrazic în declarații
A dat gol în finala mică a Campionatului Mondial, iar acum este aproape de un transfer la Rapid » Ce mutare de proporții pregătesc giuleștenii
Superliga
A dat gol în finala mică a Campionatului Mondial, iar acum este aproape de un transfer la Rapid » Ce mutare de proporții pregătesc giuleștenii
Florentin Petre a semnat cu Dinamo, asistat de Anamaria Prodan, și e făcut praf de Cornel Dinu
Superliga
Florentin Petre a semnat cu Dinamo, asistat de Anamaria Prodan, și e făcut praf de Cornel Dinu

„Te ridică sau te bagă în pământ” » Horațiu Moldovan a povestit cum a cucerit-o pe Aza Gabriela: „Prima noastră întâlnire a fost la asigurări”

Iubita unui jucător cu 400 de meciuri în Seria A i-a mărturisit Dilettei Leotta: „De asta dormim în camere separate”


Comentarii (6)
blackpoid
blackpoid  •  29 Iunie 2013, 18:34

Ar putea prinde un contract la una din echipele de la mijlocul clasamentului. La Stoke cu Shawcross langa el in centru ar fi un duo solid.

skrilla
skrilla  •  29 Iunie 2013, 16:08

Posibil sa isi gaseasca in Championship.

 •  29 Iunie 2013, 14:54
Postat de steaua.libera pe 29 Iunie 2013, 14:40

Sper sa-si gaseasca o echipa, e un profesionist desavarsit. Pana la urma daca joaca Tamas in EPL, de ce n-ar putea-o face si Goian?!

pai tocmai de aia n-o poate face,tamas joaca el isi cauta echipa:))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează