INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CUPA TURCIEI / GAZIANTEPSPOR - GALATASARAY, MIERCURI, 20:30, SPORTRO ŞI LIVESCORE PE GSP.RO

Hagi a adus Galatei ultima Cupă a Turciei. Apoi a fost demis

Gică Hagi are viaţă grea pe banca Galatei
Gică Hagi are viaţă grea pe banca Galatei

Articol de - Publicat luni, 28 februarie 2011 00:00 / Actualizat luni, 28 februarie 2011 13:32

Cu tehnicianul român pe bancă, Cim Bom a desfiinţat-o pe rivala Fenerbahce în finala din 11 mai 2005: 5-1. Postul şi l-a pierdut însă cîteva zile mai tîrziu, după ce-a ratat titlul în faţa aceluiaşi adversar


DANIEL NANU DESPRE EŞECUL "REGELUI" » "URAA! IAR A PIERDUT HAGI!"

Competiţia care acum îi va decide lui Gică Hagi soarta pe banca Galatei i-a adus în trecut satisfacţia primului şi singurului trofeu dobîndit ca antrenor. Pe 11 mai 2005, cu "Regele" pe bancă, Cim Bom şi-a adjudecat Cupa Turciei la capătul unei finale în care a spulberat-o efectiv pe marea rivală Fenerbahce: 5-1.

La vremea respectivă, însă, tehnicianul român avea la dispoziţie un lot mult mai valoros decît cel de astăzi. Printre vedetele de atunci se numărau Ribery, Rigobert Song, Mondragon, Ayhan, Flavio Conceicao, Necati şi Hakan Şukur. Dintre jucătorii de atunci, în lotul de acum se mai regăsesc doar Ayhan şi Sabri, care în acea finală a fost rezervă.

Trofeul cucerit în 2005, ultimul în această întrecere cucerit de Galata, nu i-a ajutat lui Hagi să rămînă şi în sezonul următor pe bancă. Pentru că a ratat titlul în faţa aceleiaşi Fenerbahce, conducerea de atunci a clubului l-a înlocuit cu Fatih Terim.

14 Cupe ale Turciei are Galatasaray în palmares. Record în Turcia!

Galatasaray joacă returul "sferturilor" de finală în Cupa Turciei cu Gaziantepspor miercuri, de la ora 20:30. În tur, echipa lui Hagi a pierdut pe propriul teren, scor 2-3. Partida va fi transmisă de televiziunea sportro şi liveSCORE pe GSP.RO.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
rorika
rorika  •  28 Februarie 2011, 14:02

Daca il demite macar nu o sa se mai faca de ras ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează