INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GALATASARAY - ANTALYASPOR 2-1

Hagi, primul succes de la revenirea la Galata! » Triumf palpitant

Articol de - Publicat duminica, 31 octombrie 2010 00:00

Hagi a obţinut aseară primul succes de la reîntoarcerea pe banca Galatei, dar a tremurat în final.

S-a întors Gică Hagi, s-a întors şi succesul la Galatasaray! Aseară, 2-1 cu Antalyaspor la prima apariţie a "Regelui" în faţa propriilor suporteri de la preluarea echipei. După ce-au luat o "gură" de moral în derby-ul cu Fenerbahce (0-0), etapa trecută, roş-galbenii s-au prezentat în evidentă "creştere" cu Antalyaspor, ocupanta locului 5. Chiar dacă i-au lipsit din nou Kewell, Milan Baros, Arda Turan, accidentaţi, plus Elano, gripat, şi Ayhan, suspendat, Hagi a găsit formula cîştigătoare.

Greu pînă la gol
E adevărat, gazdelor le-a trebuit mai bine de jumătate de oră ca să găsească drumul spre gol. Şi-a fost o perioadă destul de anostă, semn că noul antrenor mai are destule de pus la punct. De altfel, reuşita de 1-0, semnată Servet Cetin, a venit în urma unei faze fixe, un corner executat perfect de Misimovici (31). Însă o dată spartă gheaţa, a apărut şi creativitatea şi, implicit, un gol din acţiune: Pino, la o minge recentrată de Sabri (34).

Emoţii mari
Cu 2-0 pe tabelă, rezultat periculos de liniştitor, Galata a schimbat registrul la reluare. Le-a cedat iniţiativa oaspeţilor şi rău a făcut. Invitată să atace, trupa lui Mehmet Ozdilek a spus "mersi", iar în minutul 55 a punctat prin Musa: 2-1. Şi în locul unui final relaxant, Hagi a avut parte de unul cu sufletul la gură. Cu şarje tăioase ale Antalyei, ratări  incredibile ale oamenilor săi (Servet Cetin, Misimovici) şi 7 minute de prelungire. Dar nu s-a mai schimbat nimic. 

6 e locul în clasament pe care a urcat Galata după victoria de aseară: trei poziţii 

"Hagi, readu-ne bucuria!"
Apariţia lui Gică Hagi, aseară, pe Ali Sami Yen a ridicat tribunele în picioare. Ultraşii Galatei i-au strigat "Hagi, vino aici!", iar "Regele" s-a dus la mijlocul terenului şi i-a salutat. Impresionante au fost şi bannerele lor. Pe unul stătea scris "O amintire de pe vremea cînd erai jucătorul nostru", alături poza lui Gică ridicînd un trofeu, şi în continuare "Readu-ne bucuria de atunci în prezent!". Pe un altul se putea citi "Hagi, dragoste fără margini, încredere fără limite". Sub privirile soţiei Marilena şi ale fiicei, Kira, noul antrenor al Galatei nu s-a mai agitat atît de mult ca altădată, dar la golurile alor săi s-a bucurat ca un suporter, împreună cu colaboratorii şi în aplauzele başkanului Adnan Polat. (Beniamin Osman, Istanbul)

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
lucell
lucell  •  31 Octombrie 2010, 11:53

si mai sunt multi altii care nu sunt apreciati in romania si sunt apreciati in alte tari.daca nici pe hagi nu`l mai apreciem ins ca suntem niste ignoranti nesimtiti! eu ii doresc mult bafta si s`o tina tot asa!

superstar20
superstar20  •  31 Octombrie 2010, 10:30

@stelian6, Ca orice meltean,nu gandesti,probabil prazul e de vina,are efect halucinogen. La Steaua,Hagi, a fost iubit si apreciat de suporteri.Era stadionul plin meci de meci,iar prin deplasari erau de 10 ori mai multi decat e pe Dinamo la meciurile de acasa. Din pacate un Ciobanul si-a batut joc de o legenda asa cum este Hagi,dar si de un proiect pe care el il incepuse,un proiect ce putea tine Steaua pe primul loc multi ani.Eram singura echipa in UCL atunci si erau multi bani la club.

stelian6
stelian6  •  31 Octombrie 2010, 09:01

LA STEAUA NU A FOST APRECIAT,A FACUT CE A FACUT CIOBANUL DE JIJI SI L-A ALUNGAT !ACUM VA DEMONSTRA CA E ANTRENOR.GALATASARAY VA TERMINA PE O POZITIE DE TOP IN TURCIA,STEAUA NU VA CASTIGA NIMIC ANUL ACESTA.ASTFEL,FIECARE PRIMESTE CE MERITA !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează