INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RANGERS

Ianis Hagi, lovit din Belgia după evoluțiile spectaculoase de la Rangers: „Scoțienii să fie precauți”

Articol de - Publicat miercuri, 04 martie 2020 10:32 / Actualizat sambata, 05 septembrie 2020 18:48

Ianis Hagi a fost împrumutat la Rangers de către echipa belgiană KRC Genk în ultima zi a lunii ianuarie, iar evoluțiile sale în prima lună petrecută la Rangers nu au dezamăgit.

Ianis a început cu dreptul aventura de la Rangers și a reușit să înscrie de trei ori și să ofere două pase de gol, în nouă partide.

607 minutea strâns Ianis Hagi pentru Rangers, în 9 apariții

Mijlocașul român a fost decisiv pentru Rangers în „dubla” din 16-imile Europa League cu Braga, marcând de două ori și oferind o pasă decisivă și pare că i-a cucerit definitiv pe fanii scoțieni.

Însă presa din Belgia îi avertizează pe aceștia să nu se grăbească în a îl eticheta pe Hagi, amintind de faptul că acest a început foarte bine și la Genk: a marcat în primul meci, aducând victoria pentru echipa belgiană.

5 milioane de eurova trebui să le plătească Rangers belgienilor de la Genk pentru transferul definitiv al lui Hagi

„Ianis Hagi a avut o lună de miere remarcabilă la Rangers. Antrenorul Steven Gerrard are încredere în talentul românului, care a fost aproape instant asigurat de poziția de titular. În Scoția, unii oameni vorbesc deja despre una dintre afacerile anului. Dacă playmaker-ul va continua așa, nu va mai dura mult până când opțiunea de cumpărare va fi activată. Entuziaștii ar trebui totuși să fie precauți. Hagi a debutat și la Genk foarte bine, cu un gol la primul meci. Este foarte important ca Ianis să continue pe această linie în următoarele săptămâni și luni”, au scris cei de la Voetbal Primeur.

Steven Gerrard nu se grăbește 

Antrenorul lui Rangers, Steven Gerrard, pare încântat de evoluțiile românului, însă este de părere că Hagi trebuie să lupte pentru locul său în echipă:


„Avem timp cu Hagi, nu punem încă lucrurile în mișcare. A avut deja un impact puternic, suntem impresionați de el și pe teren, și în afara lui. E profesionist și a învățat rapid cum vrem să jucăm. Oamenii vorbesc despre assisturile și golurile sale, însă Ianis e și foarte inteligent tactic. În plus, atitudinea lui, cât muncește, totul ne place la el. Dar nu e nevoie să iau o hotărâre acum. Trebuie el să continue să joace bine? Dacă vor să rămână, toți trebuie să o facă

Steven Gerrard pentru Sunday Mail. 

Vezi și:

Impact imediat pentru Ianis Hagi: ce au decis șefii lui Rangers în privința lui Steven Gerrard

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (15)
maccsero
maccsero  •  04 Martie 2020, 18:40

Haterii latră, Ianis trece... la Lazio.

1177177172317584
Christian Ciuca  •  04 Martie 2020, 15:04

ce sa mai maraie si belgienii... gata s-a dus Ianis, v-ati batut joc de el, il ia Rangers si-l vinde pe douaj de milioane, si asa e chilipir, s-a dus trenu, a trecut, acu degeaba alergi dupa el si zici ca oricum era naspa.

klauz
klauz  •  04 Martie 2020, 14:31

Ianix nu ramane la Rangers, sunt deja indicii clare ca scotieni s-au prins ca au luat tzeapa. Nu doar meciurile, dar ei il vad zilnic pe afonul makeo ianix la antrenamente, isi dau seama ca nu are talent deloc. Uitati-va si la poze, in toate pozele ianix asta are posturi nenaturale, contorsionate, mult aplecat in fatza si cu mainile zubrand in toate directiile. Nu asa arata un talent, ci unul chinuit de tac-su sa se prefaca fotbalist. Un caz grav de nepotism si impostura.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează