INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SCOȚIA

Transferul carierei pentru Ianis Hagi?! „Sunt cu ochii pe el de când era la Viitorul! Îl va urma pe Gerrard acolo”

Ianis Hagi are un sezon bun la Rangers // foto: Guliver/gettyimages +20   FOTO
Ianis Hagi are un sezon bun la Rangers // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 martie 2021 12:55 / Actualizat vineri, 12 martie 2021 13:32

Brazilianul Rivaldo (48 de ani), fost Balon de Aur în 1999, l-a elogiat pe Ianis Hagi (22), căruia îi prevede un viitor strălucit.

Rivaldo a analizat relația actualului fotbalist de la Rangers cu antrenorul său, Steven Gerrard, vehiculat ca posibil succesor al lui Jurgen Klopp pe banca lui Liverpool. Gerrard și Ianis au parte de un sezon de excepție alături de Rangers. Sunt deja campioni în Scoția și cu șanse mari de calificare în sferturile Europa League.

Rivaldo: „Ianis a început să îl impresioneze pe Gerrard”

„Ianis Hagi este un jucător excelent pe care îl urmăresc de când era la Viitorul, alături de Rivaldinho (n.r. - fiul lui Rivaldo). Acum a început să-l impresioneze pe antrenorul lui, Steven Gerrard. Nu cred că a fost vreodată vorba să nu aibă încredere în Gerrard, ci invers. 

Acum în sfârșit are încrederea antrenorului, ceea ce este foarte important pentru ca un jucător să înceapă să joace titular mai mult. Dacă devine un pion esențial al echipei îi va crește încrederea, iar asta îi va permite să-și etaleze cel mai bun joc pe teren”, a spus Rivaldo pentru Betfair. 

Rivaldo a vorbit și despre posibilitatea ca Jurgen Klopp să fie înlocuit la Liverpool de Steven Gerrard și consideră că această mutare ar aduce oportunități noi pentru Ianis Hagi: 

„Îmi este clar că va deveni manager Liverpool într-o zi – sunt aproape sigur de asta. Cine știe, poate că Ianis Hagi ar putea profita de încrederea pe care o are din partea lui și îl va urma la un club mai mare atunci când Gerrard va face schimbarea. Amândoi sunt într-o fază intermediară de dezvoltare în carierele lor și au ocazia să crească și să ajungă la un club mai mare, precum Liverpool”.

Jurgen Klopp are un merit foarte mare pentru toate realizările sale de când a venit la Liverpool, așa că nu mi se pare corect să ne gândim deja la un înlocuitor. Serii slabe de rezultate au loc în fotbal și oricărui club i s-ar putea întâmpla. Mai mult, a juca fără fani în tribune nu ajută. Este adevărat că toate cluburile sunt în aceeași situație, însă fanii Liverpool sunt speciali și crează o atmosferă specială pe Anfield. Liverpool simte lipsa fanilor.

Vreau să îi felicit pe Gerrard și Hagi, dar și tot clubul Rangers pentru realizarea de a întrerupe dominația lui Celtic din ultimii nouă ani.

- Rivaldo

10 goluri și 14 pase decisiveare Ianis Hagi la Rangers, în 50 de meciuri

VIDEO. Ianis Hagi, analizat de fostul internațional Ianis Zicu: „Cred că e în primii zece fotbaliști ai lumii! Are calități la un nivel foarte înalt”

Citește mai multe știri despre stranieri:

VIDEO + FOTO „Vulpoiul” Ianis Hagi, pasă de gol în Slavia Praga - Rangers! Cum i-a păcălit pe cehi

VIDEO+FOTO. Stanciu, gol superb în Europa League: „Ce finalizare! Și felul în care își deschide unghiul”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (20)
mir21
mir21  •  13 Martie 2021, 13:32

Maj mereti ma xu gloaba voastea

dobrin
dobrin  •  12 Martie 2021, 20:12
Postat de Glumetu Dan pe 12 Martie 2021, 19:09

*** ''il va urma'' sau ''POATE il va urma''???...

Așa e și diferența dintre „câștigi 1 milion la loterie” si „poți câștiga 1 milion la loterie” :))))))))))))))))))))))

1206754226007193
Glumetu Dan  •  12 Martie 2021, 19:09

*** ''il va urma'' sau ''POATE il va urma''???...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează