INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  INTER - FIORENTINA 2-0

Iar învins

Articol de - Publicat luni, 14 aprilie 2008 00:00

Adi Mutu a pierdut aseară şi returul derby-ului cu Chivu.

Duelul liderilor “naţionalei” Ro­­mâ­niei, Chivu (Inter) - Mutu (Fio­ren­tina), s-a în­che­iat şi aseară, ca şi în tur, cu vic­to­ria primului: 2-0. “De­carul” Violei n-a mai repetat e­vo­lu­ţia de la Eind­ho­ven, cînd a reuşit o “dublă”, şi s-a pre­dat după pauză.

Mutu a irosit în prima parte cele mai mari ocazii ale oaspeţilor. Un voleu spectaculos, “peste”, apoi un “faţă în faţă” cu Julio Cesar, din care goalkeeperul brazilian a ieşit cu faţa curată, şi un şut sănătos de la 28 de metri, puţin “a­lături”. La poar­ta cealaltă, Frey a salvat-o pe Fio­rentina de trei ori, res­pingînd mi­ra­culos, de sub “tran­s­versală”, la lo­viturile de cap ex­pe­diate de Mai­con şi, în două rînduri, de Cruz.

Francezul n-a mai avut însă ce face în minutul 56, la şutul lui Cam­bias­so: 1-0. Oaspeţii au resimţit din plin şocul şi au pri­mit şi a doua lo­vi­tură: Balotelli, 2-0. Menajat etapa tre­cută, Chivu a fost trimis în teren abia spre final (71), pentru mai mul­­tă siguranţă în apărare. Dar re­pli­ca Fio­rentinei s-a redus la un şut al lui Mutu şi la o reluare a lui Vieri.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
 •  14 Aprilie 2008, 11:16

Mai suporter, sau "tifoso" sau cum ti-o placea tie sa te numesti. Eu habar nu am italiana, dar cred ca "si amo" se scrie intr-un cuvant, iar alaturarea "di Italia" cred ca exista numai in capul tau. Ave !

 •  14 Aprilie 2008, 07:57

pazza ianter!!!!!forza inter!!!!!!!!!campioni di italia si amo noi!!!!!!!!!!!!1

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close